Golfkortet og grønt kort kurs i Os

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Golf - Damegruppen

Vi i Bjørnefjorden Golfklubb tilbyr damegruppe i golf. Damegruppa er ei aktiv gruppe som spiller golf på onsdager over 15 ganger med varierende spilleformer, både single- og par / lag turneringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os 15 ganger

Golf - Herregruppen

Vi i Bjørnefjorden Golfklubb tilbyr herregruppe i golf. Vi har ca. 70 medlemmer som er aktive i vår gruppe. På Herregruppens turneringer kan også juniorer og damer delta, dersom de ønsker det, for å få konkurranse-trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os

Golf - Juniorgruppen Birdie for ungdom (6 - 19 år) nybegynner

Vi tilbyr juniorgruppen for barn og ungdom på nybegynner nivå. Bjørnefjorden Golfklubb har et aktivt og godt juniormiljø for barn og ungdom i alderen fra 6 til 19 år. Alle barn og ungdommer er velkomne til oss, og vi er klare til å bidra slik at hver og en finner sin plass i gruppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os

Golf - Seniorgruppen

Vi i Bjørnefjorden Golfklubb tilbyr seniorgruppe i golf. Seniorgruppen har fast klubbkveld hver mandag gjennom hele sesongen. Mandag spilles det forskjellige turneringsformer, slaggolf, stableford, scramble m.m. Fokuset er sosialt samvære og en aktiv fritid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os

Sport/Elite gruppen

Du kan nå melde deg på i Golfbox, som interessert i å delta på årets elitetreningstilbud. Påmeldingsfristen er 9.mai kl.12. Elitetrening er tenkt for dem med treningsiver og som ønsker å satse, og forbedre sitt eget spill og ønsker å være med på lokale, regionale og nasjonale turneringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os

Veien til golf

Vi tilbyr kveldskurs i veien til golf eller "VTG" som er Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere. Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os 2 kvelder 2.990 kr

Veien til golf - helg

Vi tilbyr helgekurs i veien til golf eller "VTG" som er Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere. Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Os Os 1 helg 2.990 kr