Rock Gitarkurs for voksne



Kursarrangør: Feedback Studios
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Sandviksveien 62, 5042 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 25 og 26 November 12-1400 2 og 3 Desember 12-1400
Varighet: 8 timer
Pris: 2700

Vi setter opp ett nytt rock gitarkurs som skal gå over 2 helger og 8 timer, kurset vil gå gjennom noen kjente sanger i sjangeren, du vil lære teknikker, riff, soler og få improvisasjons ideer.

Kursinnhold:
På dette kurset vil du lære teknikker for hvordan du kan forbedre din egen spilling, hvordan heltene bruker forskjellige teknikk og pedaler til å lage uforglemmelige lyd og låter, og hvordan du kan gjøre det samme. Vi vil gå gjennom grunnleggende teknikker, men vi vil og utfordre deg med mer avanserte teknikker å lære kjente riff og soloer.

Innholdet er noe vi har praktisert og forfinet de siste 15 årene og som gjør Feedback Studios til en unik plass å lære å spille ett Instrument. Våre lærere holder ett høyt teknisk og teoretisk nivå og allerede fra første time skal du kunne komme hjem og ha lært noe nytt.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er for deg som har spilt litt gitar fra før og ønsker å lære mer om elektrisk gitar teknikker. Nivået vil altså være over nybegynner nivå, men ikke avansert, ta kontakt om du er i tvil.

Kursmateriell:
Deltagerne må ha egen gitar slik at dere kan øve hjemme for den beste mestringen og utviklingen. Det er greit å ta med plekter og en gitarstemmer, vi anbefaler å ha egen gitarstemmer fremfor å bruke smarttelefon.