Generell studiekompetanse påbygging med ASK video - nettkursKursarrangør: AOF Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 450 timer
Pris: 27.770

Vi tilbyr nettkurs i påbygging til generell studiekompetanse med ASK videoundervisning. ASK er landets første sosiale nettverk for utdanning. Med ASK studerer du hvor og når som helst, og du bestemmer selv tempoet.

Innhold:
Som elev på ASK, deltar du i et strukturert studieopplegg der selve undervisningen kommer i form av korte og engasjerende undervisningsfilmer produsert i ASK Undervisning´s studio i Tromsø. Undervisningsfilmene kan du spille av så mange ganger som du ønsker. Medelever møter du på sosiale medier og i diskusjonskanaler, begge deler integrert i skolesiden. Læreren er til stede som tilrettelegger av undervisningen, som støtte for leksehjelp og som diskusjonspartner.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs i påbygging til generell studiekompetanse med ASK videoundervisning.

Kursmateriell:
ASK fungerer like godt på PC, nettbrett og mobiltelefon

Finansiering:
Kurset er godkjent for lån i Lånekassen under forutsetning av at du har tilstrekkelig studiebelastning totalt. LO´s utdanningsfond har som formål å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for medlemmer som har rettigheter i fondet. 12 LO- forbund har rettigheter i fondet. Fagforbundet, Handel og kontor, FLT og LO Stat har egne kompetansefond og regelverk. Sjekk med ditt forbund hvilke rettigheter du har!

Eksamen:
• Faget avsluttes med privatisteksamen.
• Du må selv melde deg opp til eksamen på www.privatistweb.no
• Fagkoder: Norsk NOR1231- NOR1232- NOR1233, Matematikk 2 P-Y MAT1005, Naturfag NAT1003 og Historie HIS1003.
• Oppmeldingsfrist: 1. februar (vår) og 15. sept. (høst)