Generell studiekompetanse (4-fagspakken) - nettstudie



Kursarrangør: K2 utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 17600

Vi tilbyr kurs i generell studiekompetanse 4-fagspakken som nettstudie. Med denne fagpakken oppnår du generell studiekompetanse dersom du har fagbrev eller yrkesfaglig utdanning. 4-fagspakken inneholder fagene norsk, historie, naturfag og matematikk 2P.

Innhold:
Påbygging til generell studiekompetanse er tilpasset elever som har fullført de to første årene i yrkesfaglige utdanningsprogram, eller alternative kryssløp mellom et studieforberedende utdanningsprogram og et yrkesfaglig utdanningsprogram. Det er også mulig å søke om å ta påbygging etter fullført yrkeskompetanse med eller uten fag- eller svennebrev. Da må du i tillegg ha kroppsøving (56 timer) og ett valgfritt programfag (140 timer) fra studiespesialiserende studieretning for å oppnå studiekompetanse med denne pakken.

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres som nettstudier. Du er sjefen, dvs. du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Du får korte, varierte og engasjerende leksjoner som gjør at læring blir gøy! Det inngår også 1:1 veiledning hvor du får hjelp til det du ønsker, du er jo sjefen.

Støtteordninger:
Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Lånekassestøtte:
Utdanningen er godkjent i Lånekassen. Søk direkte via lanekassen.no

Målgruppe for kurset:
Kurspakken passer for deg som har yrkesfaglig utdanning (fagbrev / svennebrev) fra før, og som dermed har fullført fagene samfunnsfag og engelsk.

Forkunnskaper:
• Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring
• Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig

Kursmateriell:
Krav til utstyr: Som deltaker på K2 Nettstudier kan du bruke både mobil, nettbrett og pc når du tar kurset. Til eksamen må du ha tilgang til pc. I tillegg trenger du pc-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Online-versjonen som du får tilgang til som deltaker hos K2, kan ikke benyttes på eksamen da denne krever nettilgang.

Eksamen / sertifisering:
Som privatist må du selv melde deg opp til eksamen. Oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.

• Norsk muntlig og skriftlig, eksamen nov / des eller mai / juni
• Historie, eksamen nov / des eller mai / juni
• Naturfag, eksamen nov / des eller mai / juni
• Matematikk 2P, eksamen nov / des eller mai / juni