Kurs i styrearbeid i Oslo

I kategorien styrearbeid finner du kurs og opplæring for styrearbeid i hele landet. Lover og regler for styrevirksomhet endrer seg stadig ved for eksempel nye regnskapsregler, ny aksjelov osv. Kursing innen styrearbeide gir kjennskap til det ansvar og forpliktelser som påhviler styremedlemmer. Målgruppe for slike kurs er gjerne styremedlemmer (også potensielle), daglige ledere, økonomiansvarlige og andre med interesse for styrearbeid. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Ansattvalgt styremedlem

Vi tilbyr kurs om ansattvalgt styremedlem. Kurset bygger på aksjelovens, allmennaksjelovens og representasjonsforskriftens regler om de ansattes rettigheter, oppgaver og ansvar som styremedlemmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 10.06.2024 (+2) 1 dag10.06.2024 (+2) 6.450 kr

Autorisasjonsdagen i modulbasert autorisasjonsprogram

Vi tilbyr kurs om autorisasjonsdagen i modulbasert autorisasjonsprogram. Autorisasjonsdagen er bygget opp omkring 35 spørsmål med emner innen styrearbeid og selskapsforståelse. Oppgaven gjennomføres enkeltvis og innledningsvis i kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 6.450 kr

Autorisasjonsprogrammet - weekend (fre-søn)

Vi tilbyr komplett autorisasjonsprogram for styremedlemmer levert gjennom en innholdsrik helg. Det er et ideelt kursprogram for egenutvikling, refleksjon, aha-opplevelser og bevisstgjøring for deg som er, eller ønsker å jobbe som styremedlem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 08.11.2024 1 helg08.11.2024 24.900 kr

Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer (2 dager)

Vi tilbyr 2-dagers kurs om autorisasjonsprogrammet. Bli autorisert styremedlem i løpet av 2 kompakte ukedager. Kombinert kompetanseheving, og nettverksbygging, med et komprimert utdrag av flere av våre viktigste kurs. Intensiv, konkret og praktisk læring - svært mye for pengene!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 13.05.2024 (+2) 2 dager13.05.2024 (+2) 24.900 kr

Bli autorisert styremedlem - Autorisasjonsprogrammet for kvinner

Bli autorisert styremedlem gjennom Autorisasjonsprogrammet for kvinner i styret! Dette er vårt komplette Autorisasjonsprogram for styremedlemmer, levert gjennom èn innholdsrik helg. Kombiner kompetanseheving og nettverksbygging med et komprimert utdrag av flere av våre viktigste kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 13.09.2024 1 helg13.09.2024 24.900 kr

Styrekonsulent Akademiet - bli styrekonsulent med Styreforeningen

Vi tilbyr kurs om Styrekonsulent Akademiet - bli styrekonsulent med Styreforeningen. Har du deltatt på programmet: "Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer", eller ønsker å kombinere fremtidig deltakelse på "Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer" med å bli: "Certified Board Consultant".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 03.06.2024 (+2) 34 timer03.06.2024 (+2) 29.900 kr

Juristen i styret og som rådgiver til styret

Vi tilbyr kurs i Juristen i styret og som rådgiver til styret. De juridiske utfordringene. På kurset får du innblikk i de juridiske utfordringene du som jurist kan møte i styret og som rådgiver til styret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 7.995 kr

Styrets plikter og erstatningsansvar

Vi tilbyr kurs i Styrets plikter og erstatningsansvar. Et grundig og praktisk innblikk i godt styrearbeid. Reglene om styrets ansvar og plikter er viktig for advokater i to dimensjoner: flere og flere advokater innehar også styreverv, i tillegg gir advokater råd til styrer i krevende situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 3.995 kr

Arbeidsgivers styringsrett

Vi tilbyr kurs i arbeidsgivers styringsrett. Gjennom dette kursets praktiske vinkling og analyse av relevant rettspraksis vil du bli kjent med hvor grensene for styringsretten går. Et ansettelsesforhold innebærer at arbeidstaker på mange måter underlegger seg arbeidsgiver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 dag

Økonomi for styrere i barnehage

Vi tilbyr kurs om økonomi for styrere i barnehage - økonomiplanlegging og -styring for ikke-økonomer. Vi ønsker med dette kurset å gjøre temaet økonomi forståelig for styrere og andre barnehageansatte som ikke er økonomer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.650 kr

Styrekompetanse - bli sertifisert styrekandidat

Vi tilbyr kurs i styrekompetanse - bli sertifisert styrekandidat. Hva betyr det å sitte i et styre, hvilke oppgaver, ansvar og plikter gjelder? Vi går gjennom sentrale problemstillinger og teorier som har betydning for praktisk utøvelse av styreverv i privat og offentlig sektor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 04.06.2024 (+1) 3 dager04.06.2024 (+1) fra 9.300 kr

Praktisk styrearbeid - rettslige rammer og gode rutiner

Vi tilbyr kurs om praktisk styrearbeid - rettslige rammer og gode rutiner. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirmaet Wiersholm har gleden av å invitere til vårt årlige styreseminar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 7.500 kr

1. kurset - Profesjonelt styrearbeid i praksis

Vi tilbyr grunnleggende kurs om profesjonelt styrearbeid i praksis. Dette kurset er 1. kurset av de 2 styrekursene i IBUs Sertifiseringsprogram 2.0 Versjon 2023 og 1. av de 4 styrekursene som utgjør IBUs Styrekompetanseprogrammet i Styreledelse. Se lenger ned i teksten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.250 kr

2. kurset - Viktige Styreoppgaver: Strategi & Økonomi

Vi tilbyr Strategi & Økonomi kurs for Styremedlemmer. Dette er 2. kurset av de to styrekursene i IBUs Sertifiseringsprogram 2.0 Versjon 2023 og 2. av de fire styrekursene som utgjør IBUs Styrekompetanseprogrammet i Styreledelse. Se lenger ned i teksten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6250 kr

3. kurset - Styrelederkurset

Vi tilbyr styrelederkurs. Dette kurset er 3. kurset av de fire styrekursene som utgjør IBUs Styrekompetanseprogrammet i Styreledelse. Se lenger ned i teksten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Barcode Oslo, Barcode 1 dag 6.250 kr

Grunnkurs i styrearbeid for kvinner

Vi tilbyr grunnkurs i styrearbeid for kvinner. IBU har gjennom mange år hatt mange dyktige og engasjerte kvinner, både «nybegynnere» og erfarne, som deltakere på forskjellige styrekurs, StyreSeminarer og styreopplæringsprogrammer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.250 kr

IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse: 4 styrekurs

Vi tilbyr kurs i grunnmodul i corporate governance / bedriftsstyring. Dette er IBUs 4-dagers kompetanseprogram som gir en helhetlig grunnlagsforståelse og innsikt i Corporate Governance er et engelsk begrep som også benyttes i norsk sammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.04.2024 (+3) 4 dager16.04.2024 (+3) 25.000 kr

IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse: Helgekurs

Vi tilbyr helgekurs i grunnmodul i IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse, med overnatting og styremiddag fredag. Kompetanseprogram som gir en helhetlig grunnlagsforståelse og innsikt i Corporate Governance er et engelsk begrep som også benyttes i norsk sammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 25.000 kr

IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse: Intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs i grunnmodul i IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse. Kompetanseprogram som gir en helhetlig grunnlagsforståelse og innsikt i Corporate Governance er et engelsk begrep som også benyttes i norsk sammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 29.05.2024 (+2) 2 dager29.05.2024 (+2) 25.000 kr

Profesjonelt styrearbeid i praksis - intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs om profesjonelt styrearbeid i praksis. Et grunnleggende heldagskurs som gir forståelse i styrer, styrerollen og styrers arbeid og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6250 kr

Styrearbeid i ett nøtteskall - formiddagskurs

Kurset settes opp i forbindelse med at ny lovbestemmelse nå er trådt i kraft: MINST 40% AV HVERT KJØNN I STYRET Også i de største av de små- og mellomstore bedriftene (SMB), gjelder lovbestemmelse om at hvert kjønn skal være representert i styret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Oslo 1 dag 1.950 kr
Oslo, Oslo 1 dag 1.950 kr

Styresertifiseringsprogram 2.0 versjon 2023

Vi tilbyr styresertifiseringsprogram 2.0 versjon 2023. Deltakerne som gjennomfører IBUs styresertifiseringsprogram 2.0 i år mottar kompetansebeviset som «Sertifisert StyreMedlem 2023».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 12500 kr

Masterclass, Beyond Budgeting smidig virksomhetsstyring i praksis

Vi tilbyr kurs om Masterclass - beyond budgeting - smidig virksomhetsstyring i praksis. Denne Masterclass vil gi deg en unik innsikt i smidig virksomhetsstyring i praksis, både fra et ledelses- og styringsmessig perspektiv. Du vil dra nytte av Bjarte Bogsnes sin lange erfaring med Beyond Budgeting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 04.06.2024 2 dager04.06.2024 16.000 kr

Styrearbeid i små og mellomstore aksjeselskaper

Vi tilbyr styrekurs om styrearbeid i små og mellomstore aksjeselskaper. Sitter du i styre, eller ønsker du kanskje å sitte i ett styre en gang. Men har lite erfaring innenfor styrearbeid? Da er dette kurset absolutt noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>