Gellac Gel Polish kursSted: Nordland, Bodø
Nordland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 5.990
Neste kurs: 16.09.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Gel Lakk / Gellac. Gellac er en av verdens beste hybride neglelakker. Det er en unik kombinasjon av gele og neglelakk. En perfekt behandling for alle typer negler, både naturlige og kunstige på hender og føtter.

Innhold:
Gellac er en av verdens beste hybride neglelakker.Det er en unik kombinasjon av gele og neglelakk. En perfekt behandling for alle typer negler, både naturlige og kunstige på hender og føtter. På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe som profesjonell negledesigner. Vi vil gjennomgå alt av materiale innen teori og praksis på kurset, samt som du skal legge både nytt sett og etterfyll av gelenegler. Undervisningen er lagt opp slik at vi allerede fra første stund går rett på den praktiske delen.

Vi har to typer Base og Top Gellac for sterke og tynne negler. Gellacen er lett å påføre og fjerne. Skader ikke den naturlige neglen.

Gellac varer opptil 1-3 uker. I løpet av denne tiden trenger du ikke å bekymre deg for at lakken skal flasse av eller få stygge riper.
Med Gellac får du lekre og holdbare negler.

Dette lærer du:
• Steg for steg for å legge Gellac
• Riktig stell av negler
• Teori om materialer og verktøy som du behøver for å jobbe med Gellac
• Påsetting av farge og fransk manikyr

Du trenger 1 eller flere modeller til kurset fra klokken 10:00. Si i fra på forhånd hvis vi skal hjelpe deg med å skaffe modeller. Har du allerede en UV / LED lampe som hører til systemet, kan denne trekkes ut av kursprisen.

Har du allerede en UV/LED lampe som hører til systemet, kan denne trekkes ut av kursprisen.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i Gel Lakk / Gellac

Kursmateriell

Vis flere tilsvarende kurs: