GS Matematikk 1 og 2 P-PY - generell studiekompetanse



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Østfold, Fredrikstad
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 11:15 - 16:30
Varighet: 168 timer
Pris: 22.600

Vi tilbyr kurs om GS matematikk 1 og 2 P-PY med generell studiekompetanse. Matematikk 1P/PY og 2P/PY er til sammen ett fag av de seks fagene som inngår i generell studiekompetanse. Matematikk 1P/PY og 2P/PY dekker pensum for 224 læreplanfestede timer.

Læreplan i matematikk 1P/PY og 2P/PY:
I matematikkfaget får du opplæring i grunnleggende regneferdigheter innenfor brøk, potenser og parrantes-regning, geometri, prosent, indeks, statistikk, sannsynlighetsregning, funksjoner, personlig økonomi samt matematiske modeller. Du vil også få opplæring i det grafiske matematikkprogrammet Geogebra som erstatter grafisk kalkulator og som benyttes på eksamen.

Undervisningen følger gjeldende læreplan for fellesfag i matematikk. Har du allerede bestått den første delen av faget i yrkesfaglig utdanning kan du følge hele eller deler av undervisningen avhengig av om du ønsker å friske opp tidligere kunnskaper som må være kjent når du skal avlegge eksamen på Vg3 nivå, eller om du kjenner dette pensum så godt at du ikke trenger denne undervisningen.

Dette får du hos AOF:
1) Gratis rådgivning:
• Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du vil ha rådgivning på telefon. Du kan selvsagt også få rådgivning hos en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret.

2) Klasserommet:
• Dagene i klasserommet består først og fremst av forelesning med en av våre dyktige lærere. Du får også tilgang til vår digitale læringsplattform.

3) Eksamensforberedende undervisning:
• Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

Målgruppe for kurset:
Faget er beregnet for deg som ønsker å oppnå generell studiekompetanse og/eller for deg som ønsker å forbedre din eksisterende karakter.

Forkunnskaper:
• For å delta på undervisningen på videregående skoles nivå må det dokumenteres kunnskap og kompetanse på nivå med norsk grunnskole.

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige:
• Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.

Eksamen / sertifisering:
Alle fag avsluttes med privatisteksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleprisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no. I matematikk er det 2 eksamener, 1P/PY og 2P/PY.