GS Engelsk - engelskfaget i generell studiekompetanse



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Østfold, Fredrikstad
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:00 - 15:00
Varighet: 84 timer
Pris: 13.400

Vi tilbyr kurs om GS engelsk. Engelsk er ett av de seks fagene som inngår i generell studiekompetanse. Faget er beregnet for deg som ønsker å oppnå generell studiekompetanse eller for deg som ønsker å forbedre din eksisterende karakter. Undervisningen dekker pensum for 140 læreplanfestede timer.

Læreplan i engelskfaget:
I engelskfaget får du undervisning i muntlig og skriftlig engelsk. Kommunikasjon, gjengivelse og drøfting av litterære tekster, elementære regler innen grammatikk, rettskrivning, setningsoppbygging og teksttyper samt mer dyptgående fremstillinger av den engelskspråklige verden gjennom fakta stoff og skjønnlitteratur.

Undervisningen følger gjeldende læreplan i engelsk og dekker pensum fra Vg1 studieforberedende, og engelsk Vg1 og Vg2 fra yrkesforberedende utdanningsprogram. For deg som ønsker å forbedre din nåværende karakter i engelsk kan dermed gjøre dette uansett om du har gjennomført studieforberedende eller yrkesfaglig utdanningsprogram tidligere.

Dette får du hos AOF:
1) Gratis rådgivning:
• Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du ønsker rådgivning på telefon. Du kan selvsagt også få rådgivning av en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret.

2) Klasserommet:
• Dagene i klasserommet består først og fremst av forelesning med en av våre dyktige lærere. Du får også tilgang til vår digitale læringsportal.

3) Eksamensforberedende undervisning:
• Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

Gjennomføring:
Undervisningen gjennomføres på dagtid over 2 semestre

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i GS engelsk - engelskfaget i generell studiekompetanse

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige:
• Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.

Eksamen / sertifisering:
Alle fag avsluttes med privatist eksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleavgiften, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no. I engelskfaget er det 2 eksamener, 1 skriftlig og 1 muntlig.