GPS-aktivitetsløype – teambuilding i Bodø



Kursarrangør: Nordland Turselskap
Sted: Nordland, Bodø
Nordland
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale Bruk alt fra to timer til 2 dager.
Pris: 600

GPS-aktivitetsløype – teambuilding Morsom aktivitet for grupper, kurs og konferanser i Bodø. GPS brukes for å finne poster med ulike oppgaver og utfordringer. Gjøres som en uhøytidelig konkurranse med kåring av et vinnerlag til slutt.

Pauseinnslag for kurs, konferanser i Bodø:
Dette passer godt som et pauseinnslag for kurs, konferanser og fagsamlinger i Bodø.

Slik gjennomføres det:
Vi starter med en kort intro i plenum og deler dere opp i lag. Deretter får dere et lynkurs i bruk av GPS. Tut og kjør! Premieutdeling til slutt, gjerne under middagen på hotellet.

Utfordringer og morsom oppgaveløsning:
Oppgavene er varierte, morsomme og innholdsrike. Her får dere prøvd alt fra samarbeid, vågemot, presisjon og oppfinnsomhet. Dette er utfordringer, oppgaveløsning og mye gøy! Vi velger gjerne ut oppgavene sammen med dere på forhånd: slik at opplegget passer til din gruppe.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Systemhus Norge AS har benyttet Nordland Turselskap i f.m. Systemhuskongress for 180 personer i Bodø. Vårt arrangement med konkurranseposter rundt om på Norsk Luftfartsmuseum ble meget vellykket. Ivar Sandland organiserte og håndterte arrangementet på en svært tilfredsstillende måte og bidro stort til en meget hyggelig og innholdsrik kveld. Vi anbefaler hans tjenester på det varmeste!

Anders Paulsen, markedssjef Systemhus Norge AS

Vis flere tilsvarende kurs: