Sikkerhetskurs lastebilkran i Stavanger

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for lastebilkran. Du må delta på sikkerhetskurs før du kan delta på praktisk opplæring lastebilkranfører. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lastebilkran finner du ved å følge linken.

G08-1 Kontrollør av lastebilkran

Vi tilbyr kontrollørkurs av lastebilkran. Målsetningen er at etter endt kurs skal eleven gjennomføre en teoretisk prøve for å vise at han / hun har tilstrekkelige kunnskaper om oppbygging, konstruksjon, komponentlære, løftediagrammer og sertifiseringsregler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

G8 Lastebilkran modul 2.8 - 3.8

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran modul 2.8 - 3.8. Målsettingen med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 28 timer

G8 Lastebilkran kurs

Vi tilbyr sertifisert kurs på G8 lastebilkran. Kurset forutsetter at man har modul 1.1 og modul 2.3 fra før. Etter endt kurs så taes modul 4.8 gjennom fadderordning internt i bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager 4.900 kr

G8 Lastebilkran kurs inkludert G11 stropp og anhuker

Vi tilbyr sertifisert krankurs på G8 lastebilkran. Kurset inkluderer G11 stropp og anhuker modul 1.1 og modul 2.3. Etter endt kurs så taes modul 4.8 gjennom fadderordning internt i bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 8 dager 8.500 kr

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran med kursleder Svein Egil Vestre. Målsettingen med kurset er å gi deltageren lastebilkranførerbevis. Undervisningen blir som klasseromsundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager

Lastebilkran

Vi tilbyr kurs i lastebilkran. Fagplanen for opplæringen er godkjent av Arbeidstilsynet. Lastebilkrankurset er på minimum 76 / 92 timer (44 timer teori og 32 / 48 timer praktisk kjøring).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager 9.900 med fadderordning kr

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran. Formålet med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager 8,000 kr

G8 Lastebilkran - praksis

Vi tilbyr praksis på G8 lastebilkran. Formålet med opplæringen er å gi lastebilkranførere allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av lastebilkraner, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 5.200 kr

G8 Lastebilkran, sertifisert sikkerhetsopplæring, bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran, sertifisert sikkerhetsopplæring for bedrifter. Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager Avtales kr

G8 Lastebilkran - praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 Lastebilkran - praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Avtales kr

G8 Lastebilkran - teori og praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 Lastebilkran med teori og praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk- og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 28 timer Avtales kr

G8 Lastebilkran modul 2.8, 3.8 og 4 - bedriftsinternt

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører av lastebilkran for bedrifter. Målsettingen med kurset er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>