Fysikk 1 - nettstudie



Kursarrangør: K2 utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 4500

Vi tilbyr kurs i fysikk 1 som nettstudie. I fysikken har vi fokus på begreper, teorier og modeller som beskriver og forklarer sammenhenger i og mellom fysiske fenomener. Vi reflekterer over hvordan fysikken brukes i praktiske situasjoner i samfunnet.

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres som nettstudier. Du er sjefen, dvs. du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Du får korte, varierte og engasjerende leksjoner som gjør at læring blir gøy! Det inngår også 1:1 veiledning hvor du får hjelp til det du ønsker, du er jo sjefen.

Støtteordninger:
Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Lånekassestøtte:
Utdanningen er godkjent i Lånekassen. Søk direkte via lanekassen.no

Målgruppe for kurset:
Fysikk 1 passer for deg som trenger å forbedre karakteren i faget, eller som trenger fordypning for videre studier på høgskole eller universitet. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Det er en fordel å ha tatt matematikk R1 eller å ta dette parallelt med fysikk 1.

Forkunnskaper:
• Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring
• Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig

Kursmateriell:
Krav til utstyr: Som deltaker på K2 Nettstudier kan du bruke både mobil, nettbrett og pc når du tar kurset. Til eksamen må du ha tilgang til pc. I tillegg trenger du pc-versjonen av Office eller tilsvarende programmer.

Eksamen / sertifisering:
Det er en praktisk-muntlig eksamen i fysikk. Som privatist må du selv melde deg opp til eksamen. Oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.

Vis flere tilsvarende kurs: