Fysikk 1 - privatist



Kursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Sonans Hamar
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Grønnegata 52, 2317 Hamar (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder
Pris: 12.900

Vi tilbyr kurs i fysikk 1 som privatist. Fysikk 1 er innledningen til et område med enormt spenn - fra stjerner og galakser til de minste byggesteinene for det du ser rundt deg i hverdagen. Du lærer om fysikkens begreper, symboler og språk, og du får en innføring i praktisk laboratoriearbeid.

Innhold:
Emnene du blir kjent med er blant annet mekanikk, elektrisitet og elektronikk, termofysikk, astrofysikk og partikkelfysikk. Du får muligheten til å ta muntlig prøveeksamen i fysikk 1, slik at du får forberedt deg godt til selve eksamens-gjennomføringen. Vi anbefaler også at du deltar på labkurs, slik at du er trygg på det praktiske til eksamen. Som en ekstra støtte ved siden av undervisningen, kan du bruke nettkurset i faget. I tillegg er du velkommen på gratis kurs i eksamensmestring og studieteknikk.

Praktisk informasjon:
• Fysikk 1 er et programfag i studiespesialiserende studieretning
• Faget gir 0.5 realfagspoeng
• Eksamen i faget er muntlig-praktisk
• Du kan ta labkurs i fysikk 1 på Sonans

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Skal du bli lege, tannlege eller ingeniør, må du ha fysikk 1. Hvis du er nysgjerrig på hvordan verden er skrudd sammen, bør du også ha det.

Vis flere tilsvarende kurs: