Kurs i barnedans i Telemark

Dansekurs for barn 2-4 år med foreldre - ettermiddag

Vi tilbyr dansekurs for barn 2-4 år med foreldre. På dette kurset har elevene med seg en foresatt som de danser sammen med hele tiden. Elevene får en innføring i flere av dansens ulike sjangere gjennom øvelser, trinn og små koreografier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 11 uker 1.750 kr

Småstjerner dansekurs 3 - 4 år

Vi tilbyr dansekurset Småstjerner for barn i aldersgruppen 3 - 4 år. Her vil barna lære flere forskjellige øvelser og ulike dansekombinasjoner i forskjellige stilarter. Musikken er tilpasset aldersgruppen og barna vil kunne kjenne igjen musikken fra bl.a TV og film.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 11 uker + elevoppvisning 1.750 kr

Kreativ lek og dans - 4 og 5 åringer

Vi tilbyr kreativ lek og dans for 4 og 5 åringer. Vi jobber med rytme- og bevissthetstrening av armer og ben. Alt skjer gjennom lek til musikk som stort sett er kjent av barna.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Notodden Notodden 15 uker 1.550 kr

Barnedans og kreativ dans

Vi tilbyr undervisning i barnedans. Barna lærer kroppsbevissthet i forhold til seg selv, rom­met og til hverandre. Lek blir brukt som metode. Det blir jobbet med fantasi og følelser, musikalitet og rytmer. Det skal være morsomt å bevege seg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik

Barnsdans 4-5 år

Bamble kulturskole gir undervisning i barnsdans 4-5 år. Barna lærer enkle dansetrinn gjennom barnedanser, forberedende trinn og øvelser til klassisk ballett, kreative danseleker og improvisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bamble Bamble