Funkykids for barn 4 - 5 år (født 2018 - 2019)



Kursarrangør: Norsk Ballettinstitutt
Sted: Lillestrøm Kultursenter, Sal B
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Lørdager kl 10:35 - 11:20
Varighet: 14 uker
Pris: 2.970

Vi tilbyr dansekurs i funkykids for barn. For de danserne på 4 - 5 år som har masse energi og bare vil bevege seg til musikk, har vi et program som heter funkykids, hvor de lærer forskjellige danser med spesialkomponerte sanger og dansetrinn for den aldersgruppen.

Innhold:
Musikken er pop- og hiphop-inspirert tilpasset alderen, og inneholder original musikk fra prisvinnende låtskrivere hos Disney, Netflix og Marvel. Funkykids er vårt splitter nye program dedikert til favorittaldersgruppen vår (4 - 6 år) for å få dem til å bevege seg, riste løs, og viktigst av alt, ha det gøy!

På Funkykids tar NBIs pedagoger utgangspunkt i et program som heter “Dancely”, som er skapt av Dance Studio Owner Assosiation (som NBI er en del av). Dancely har original koreografi fra verdenskjente dansere, som vet nøyaktig bevegelsene som får barna til å hoppe av glede og spenning. Dine små kommer til å ha det så gøy!

Hver dans vil fokusere på å øve på eks. balanse, koordinasjon, kondisjon, styrke og kroppsbevissthet, men på en litt annerledes og “tøffere” måte enn på barneballetten. Alle våre danseklasser for den alderen gir de unge danserne muligheten til å oppdage magien ved bevegelse til musikk i en morsom, alderstilpasset og oppmuntrende omgivelse.

Funkykids-klassene foregår uten foreldre:
Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker hvis det ikke er noen foreldre tilstede som «stjeler» fokuset, og dette har vi positive erfaringer med. Vi er ikke så strenge på dette de første 2 - 3 ukene hvis eleven synes det er vanskelig å være alene, men da krever vi at den foresatte er med og danser.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for barn i alderen 4 - 5 år (født 2018 - 2019)