Kurs i ernæringsterapi i Haugesund

Heilpraktikerutdannelse over 2 1/2 år - Mye på nett

Vi tilbyr heilpraktikerutdannelse som nettkurs. Utdannelsen er en bred og grunnleggende utdannelse i naturmedisin hvor du blir en naturmedisinsk allmennpraktiker. På studiet får du en god og bred kompetanse på mange av naturmedisinens fagområder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Kontakt skolen for pris kr

Histaminintoleranse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i histaminintoleranse. Kurset består av 5 leksjoner (totalt 5 undervisningstimer). Vi garanterer tilgang til kurset i minst et år. og du kan se kurset så mange ganger du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 995 kr

Innføring i funksjonell medisin - nettkurs

Vi tilbyr innføring i funksjonell medisin som nettkurs. Kurset er ett grunnkurs i funksjonell medisin. Etter den amerikanske modellen / IFM (Institute for Functional Medicine) som er en modell for holistisk forståelse av sykdom og sunnhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 timer 2.395 kr

Ernæring og jobbprestasjon - digitalt

Vi tilbyr kurs om ernæring og jobbprestasjon som digital undervisning. I dette kurset lærer du hvordan du kan etablere gode kostholdsvaner i en hektisk jobbhverdag. Du lærer hvilke matvarer som kan ha positiv og negativ påvirkning på kroppen, humøret og konsentrasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter fra 375 kr

Enkeltemner i ernæring og helsefag - nettstudier

Oslo Nye Høyskole tilbyr en rekke helsefaglige enkeltemner. De er tilgjengelige hele året på nett, så lenge du rekker å gjennomføre arbeidskrav og oppmeldingsfristen til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Kosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) - nettstudier

Vi tilbyr enkeltemne iKosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) som nettstudium. I dette emnet lærer du om vanlige ernæringsutfordringer som kjennetegner eldre som en gruppe, og hvordan det kan legges til rette for et godt kosthold livet ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder

Helsekostveileder - nettkurs

Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg! Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9.800 (1.104 /10 avdrag) kr

Bachelor i ernæring - nettstudie

Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 år 42,000 pr semester kr

Halvårsstudium i kost og ernæring - nettstudie

Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring. Studiet gir en innføring i næringstoffer som karbohydrater, proteiner og fett, samt vitaminer og mineraler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 42,000 pr semester kr

Årsstudium i grunnleggende ernæring - nettstudie

Årsstudium i grunnleggende ernæring skal gi studentene et teoretisk grunnlag for å forstå humanernæring i et biokjemisk, fysiologisk, helsemessig og samfunnsmessig perspektiv. Fagområdet omfatter sammenhenger mellom kosthold, næringsstoffer og helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 42,000 pr semester kr

Ernæring og helse årsenhet - nettkurs

Vi tilbyr årsenhet i ernæring og helse som nettstudie. Denne utdanningen gir deg en attraktiv kompetanse om ernæring og om kostholdets betydning for både enkeltindivider og for grupper i ulike livsfaser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semester Se pris per emne kr

Ernæring og trening - nettkurs

Vi tilbyr emnet i ernæring og treningsom nettstudie. I emnet Ernæring og trening lærer du hvordan inntaket av væske, mikro- og makronæringsstoffer virker inn på treningseffekt og idrettsprestasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til læringsportal 18 månede... 15.850 kr

Grunnleggende ernæring - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende ernæring. Få en innføring i ernæringslære, med hovedvekt på makro- og mikronæringsstoffenes kilder, fordøyelse og funksjon samt næringsstoffanbefalinger og nasjonale kostråd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til læringsportal 18 månede... 15.850 kr

Grunnkurs i matomsorg og ernæringstilta for sykepleier - nettkurs

Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset har som mål å styrke ernæringsarbeidet i hjemmetjenesten og institusjoner, og bidra til at nødvendige tiltak iverksettes på et tidlig stadium, før personen utvikler underernæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 475 kr

Grunnkurs matomsorg og ernæringstiltak, helsefagarbeider nettkurs

Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 475 kr

Helhetlig helse - nettkurs

Helhetlig helse handler om helse, ernæring og livsstil. Kurset gir en innføring i ernæring, matkvalitet og hvordan mat påvirker kroppen vår. Det fokuserer på en sunn livsstil med aktivitet, hvile og stresshåndtering. Kurset bidrar til å øke din bevissthet om å iverksette gode tiltak for din helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3900 kr

 |  1 2   |  Neste side >>