Fritidskurs og temakvelder for bedrifter og grupperKursarrangør: Aftenskolen Rogaland
Sted: Etter avtale
          Rogaland, Stavanger
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 kveld
Pris: Avtales

Vi tilbyr fritidskurs og temakvelder for bedrifter og grupper. Å gi de ansatte gode opplevelser på fritiden, opprettholder arbeidsglede og arbeidslyst.

Innhold:
Trenger din bedrift, avdeling eller ditt team en vitamininnsprøytning? Gode prestasjoner som skal feires? Kunde- eller samarbeids-kontakter som skal pleies? Vi tilbyr morsomme, lærerike og inspirerende fritidskurs og temakvelder for dine ansatte med og uten ledsager. Kursene går over en kveld og strekker seg over ca. 3 timer. Vi kan skreddersy en helaften som innbefatter så vel kurs som servering. Vi har egne opplæringsrom, men har også mulighet for å avholde opplæringen hos kunden.

Kursene kan gjennomføres som teambuilding med samarbeidsoppgaver eller ganske enkelt som et trivselskurs til glede for den enkelte. I en hektisk arbeidsdag strekker ofte ikke tiden til for å planlegge arrangementer og sosiale velferdstilbud. for bedriftens ansatte. Overlat planleggingen til oss og vi skal gjøre vårt ytterste for at dine medarbeidere skal få en hyggelig kveld.

Eksempler på kurs:
• Fotokurs for bedrifter og grupper
• Vedlikehold av hjemmePC-en din
• Båtførerprøven for ansatte
• Male- og inspirasjonskurs
• Enkel og kreativ borddekorering
• Vinkurs

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og grupper