Tredreiingskurs i Stavanger

Tredreiekurs - dekorering og farging

Vi tilbyr tredreiekurs med dekorering og farging. På dette kurset får du lære ikke bare tredreiing, men også utforsket ulike dekorteknikker. Her brukes ulike teknikker for å farge tre, ulike vokser, pyrografi apparater, Pfeil mønsterdor, Merlin2 tretygger og mye mer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 4,800 kr

Tredreiekurs med Glenn Lucas

Vi tilbyr tredreiekurs med Glenn Lucas. Kurset med Glenn gir en solid innføring i dreiing av boller og fat med fokus på både materialvalg, sliping av jern og bruk av selve dreiejerna. Glenn har også sin egen serie med dreiejern og disse blir også gjennomgått på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 4.950 kr

Tredreiing - nybegynner

Vi tilbyr kurs i tredreiing for nybegynnere. Målsettingen med kurset er å få en grunnleggende innføring i skjæredreiing i tre. Få grunnleggende kunnskap om dreiebenken, materialer, verktøy, verktøybruk, sikkerhet og ikke minst sliping.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

Bruk av dreiebenk

Vi tilbyr kurs i bruk av dreiebenk. Dette er et lite kurs i hvordan en dreiebenk er oppbygget, og litt om praktisk bruk av maskinen. Samt så tar vi for oss hvilke typer utstyr du må bruke til diverse jobber. Kurset inneholder også informasjon om sikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr