Freestyle - videregående kurs



Kursarrangør: Din Beste Venn
Sted: Akershus, Lørenskog
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr kurs i freestyle på videregående nivå. Hovedmålet for kurset er å bedre samarbeidet mellom hund og fører gjennom morsomme øvelser og positiv trening, som igjen vil inspirere til videre aktivisering av hunden.

Kursinnhold:
Vi bygger på de grunnleggende øvelsene, lærer inn nye og vanskeligere momenter, jobber på avstand, jobber med hvordan man finner rett musikk og koreograferer til musikken. Ved å variere kurssted får vi også miljøtrening. Det vil bli lagt vekt på utvikling av både hund og fører. Dersom en ekvipasje allerede kan noen av øvelsene som vil bli gjennomgått, vil det bli tilrettelagt for andre momenter her.

Freestyle er en hundesport som passer alle hunderaser og førere i alle aldre, og med eventuelle begrensninger, ettersom man kan tilpasser programmet i forhold til ekvipasjens styrker og tar hensyn til ens svakheter. Et av våre motto er: ha det moro med den hunden du har - så dette er nok en grunn til at kurset passer inn i kursporteføljen vår.

Freestyle er for de som enten ønsker en annerledes aktivitet sammen med hunden sin eller for de som ønsker en avveksling til vanlig lydighet, eller rett og slett en alternativ aktiviseringsform for hunden. Freestyletrening vil ofte bidra til bedret kontakt mellom fører og hund, samt øke hundens motivasjon for trening og bidra til økt kreativitet.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i freestyle på videregående nivå

Forkunnskaper:
• Dette er et kurs som bygger på freestylekurset vårt, og vi forutsetter at du har gått en grunnleggende kurs i freestyle før dette