Franskkurs - nybegynnerKursarrangør: Språksenteret Gjøvik
Sted: Oppland, Gjøvik
Oppland
Kursadresse: Trondhjemsvegen 10, 2821 Gjøvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager kl 19:00 - 21:00
Varighet: 10 uker
Pris: 2.600

Vi tilbyr språkkurs i fransk for nybegynnere. I undervisningen bruker vi boka Fransk språklære eller materiell anbefalt fra læreren, avhengig av forskjellige nivåer eller behov.

Arbeidsboka Fransk språklære inneholder øvinger av ulik vanskelighetsgrad til sentrale deler i grammatikkdelen og språkhandlingsdelen. Grammatikkdelen legger særlig vekt på ulikheter mellom fransk og norsk uttrykksmåte som erfaringsmessig volder vansker for nordmenn. Språkhandlingsdelen gir en oversikt over vanlige måter å ordlegge seg på når en for eksempel skal unnskylde seg, spørre om hva noe heter, si sin mening osv.

Boka skiller mellom familiære og høflige uttrykk. Under hver språkhandling kommer det letteste uttrykkene først og de vanskeligste til slutt. Eksemplene i boka er hentet fra fransk dagligtale. Tegningene aktualiserer spesielle franske uttrykk og klargjør grammatiske forklaringer.

Kursavgiften inkluderer:
• Påmelding
• Nivå test (valgfritt)
• Undervisning med en morsmål lærer
• Kursbevis (ved spørsmål)
• Sikret kontinuitet

Fransk enkelttimer:
I enkelttimene fokuserer vi på at elever fra ungdomskolen og videregående forbedrer sitt nivå og når sine mål. Dette er også et tilbud for andre grupper som ønsker oppfriskning eller fordypning.

Konsept:
• Fransklærer med erfaring
• For elever som trenger hjelp med franskleksene
• For elever som trenger å forbedre språket
• For alle som ønsker fordypning eller oppfriskning

Nivå test:
Studentene som allerede kan noe fransk, kan ta en test. Testen er valgfri, men vil hjelpe studenten i å velge rett nivå. Nivåtest er gratis og studentene kan ta det i påmeldingsperiode. Lengde: cirka 40 min.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære fransk

Kursmateriell

I undervisningen bruker vi lærebøker som benyttes det norske skolesystemet, og tilleggsmaterial tilpasset nivå. Arbeidsbøkene er praktiske alt-i-ett bøker som dekker det europeiske rammeverket for språk. Læreverket legger opp til kommunikativ kursundervisning.

Eksamen / sertifisering

Studentene kan får kursbevis etter endt kurs, hvor det står antall timer og på hvilket nivå. Kursbevis fås ved minst 80% oppmøte.

Uttalelser

Språksenteret Gjøvik er et godt sted å lære seg nye språk. Selv lærer jeg spansk og trives veldig godt med å lære det akkurat her. Lokalene er funksjonelle med utstyr som behøves til undervisningen. Det er en god variasjon mellom teori, oppgaveløsning og lesing. I tillegg brukes spill og lek i læresituasjonen noe som også bidrar til god variasjon. Lærerinnen kan både spansk og norsk veldig bra og dette gir trygghet for god undervisning.
- Student Spansk, mann