Franskkurs - nivå A2Kursarrangør: Språksenteret Gjøvik
Sted: Oppland, Gjøvik
Oppland
Kursadresse: Trondhjemsvegen 10, 2821 Gjøvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager, kl 19:00 - 21:00
Varighet: 10 uker
Pris: 2.600

Vi tilbyr språkkurs i fransk - nivå A2. I undervisningen bruker vi boka Enchanté eller materiell anbefalt fra læreren, avhengig av forskjellige nivåer eller behov. Enchanté er blitt omfattende revidert, og foreligger nå i ny utgave.

Revisjonene er basert på en større brukerundersøkelse blant fransklærere som bruker boka, og forfatterne har på vesentlige punkter etterkommet disse brukernes ønsker. Men Enchanté er fortsatt en alt-i-ett-bok, i samme format som før, men boka er blitt litt slankere og mer elevvennlig.

Hva er nytt med nye Enchanté:
Slankere bok oppdaterte tekster og fakta flere faktatekster, både på fransk og norsk færre dialogtekster mye nytt tekst- og øvingsmateriale (mer Paris-stoff, eget kapittel om klassetur til Nice) litt raskere grammatisk progresjon bedre struktur i tekst- og øvingsstoff bedre tilpassing til kompetansemålene mer rom for differensiering i arbeidet med tekster og øvinger nytt og utvidet nettsted med bedre ressurser, bl.a. lydfiler av tekstene og et utvalg videoer flere elementer på nettet:

Glosemesteren, (hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser), oppgaver, innleste tekster, sanger, videoer, lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit, selvevaluering med kompetansemål lukket lisensbelagt lærerressurs. Komponenter: alt-i-ett-bok elevnettsted, gratis lærernettsted, årstrinnslisens.


Kursavgiften inkluderer:
• Påmelding
• Nivå test (valgfritt)
• Undervisning med en morsmål lærer
• Kursbevis (ved spørsmål)
• Sikret kontinuitet

Fransk enkelttimer:
I enkelttimene fokuserer vi på at elever fra ungdomskolen og videregående forbedrer sitt nivå og når sine mål. Dette er også et tilbud for andre grupper som ønsker oppfriskning eller fordypning.

Konsept:
• Fransklærer med erfaring
• For elever som trenger hjelp med franskleksene
• For elever som trenger å forbedre språket
• For alle som ønsker fordypning eller oppfriskning

Nivå test:
Studentene som allerede kan noe fransk, kan ta en test. Testen er valgfri, men vil hjelpe studenten i å velge rett nivå. Nivåtest er gratis og studentene kan ta det i påmeldingsperiode. Lengde: cirka 40 min.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker språkkurs i fransk - nivå A2

Eksamen / sertifisering

Studentene kan får kursbevis etter endt kurs, hvor det står antall timer og på hvilket nivå. Kursbevis fås ved minst 80% oppmøte.

Uttalelser

Språksenteret Gjøvik er et godt sted å lære seg nye språk. Selv lærer jeg spansk og trives veldig godt med å lære det akkurat her. Lokalene er funksjonelle med utstyr som behøves til undervisningen. Det er en god variasjon mellom teori, oppgaveløsning og lesing. I tillegg brukes spill og lek i læresituasjonen noe som også bidrar til god variasjon. Lærerinnen kan både spansk og norsk veldig bra og dette gir trygghet for god undervisning.
- Student Spansk, mann