Franskkurs - høyere mellomnivå B2



Sted: Aust-Agder, Arendal
Aust-Agder
Kursadresse: Myreneveien 30, 4847 Arendal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 24 timer
Pris: 3.740

Vi tilbyr franskkurs på høyere mellomnivå B2. Du blir en mer spontan språkbruker som behersker mer kompleks tale og tekst på fransk. Du lærer å uttrykke deg tydelig og detaljert om varierte temaer. Ordforrådet ditt utvides, og grammatikk, setningsoppbygging og rettskriving perfeksjoneres.

Dette lærer du:
• Å forstå hovedinnholdet i komplekse tekster om både konkrete og
• Abstrakte emner, også faglige drøftinger innenfor ditt eget fagområde
• Å delta i samtaler med et så spontant og flytende språk at kommunikasjonen med morsmålsbrukere ikke blir anstrengende for noen av partene.
• Å skrive klare, detaljerte tekster om et vidt spekter av emner
• Å forklare et synspunkt på en samfunnsaktuell sak og argumentere for og imot ulike alternativer

Gjennomføring:
På Folkeuniversitetet bruker vi handlingsorientert tilnærming som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner. Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen tar utgangspunkt i autentisk språk som brukes i reelle situasjoner.

Kurset fokuserer særlig på situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet, men du lærer også å kommunisere i andre hverdagslige sammenhenger. Eksempler på øvelser er lytteaktiviteter, muntlig og skriftlig trening, presentasjoner og rollespill, par- og gruppearbeid.

Litt om lærerne:
Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer er for deg som har kunnskaper tilsvarende fransk nivå B1

Nivå:
• Høyere mellomnivå B2

Eksamen / sertifisering:
Etter franskkurs på høyere mellomnivå kan du gå opp til et internasjonalt godkjent språksertifikat / eksamen (TELC/DELF). Du får kursbevis.

Vis flere tilsvarende kurs: