Franskkurs – Progressiv A2 (nettkurs med lærer)



Kursarrangør: ATELIER24
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Torsdager kl. 18:15-19:45
Varighet: 9 ganger
Pris: 3690

Våre nettkurs gjør det mulig for deg å lære fransk hos oss uavhengig av hvor du befinner deg! Vi tilbyr online gruppetimer fra nivå A1 til nivå B2.

Nettkurs
Mange setter pris på å kunne ta kurs hjemmefra, eller når de er på jobbreise. Vårt fjernundervisning-tilbud gjør det mulig for deg å lære fransk hos oss uavhengig av hvor du befinner deg! Vi tilbyr både live gruppetimer på faste tidspunkter og live privattimer.

Gruppetimer (med lærer)

Med våre gruppetimer online får du både struktur og gruppetilhørighet, samtidig som du kan være hvor du vil. Timene skjer til fastsatte tider, og med den digitale konferansetjenesten Zoom får du tilgang til et digitalt klasserom, der du både ser og hører læreren og de andre deltakerne.

Kurset PROGRESSIV A2 (litt øvet) er andre steg i basis-nivå (A). Etter kurset vil du kunne bruke enkle, hverdagslige høftlighetsfraser i hilsener og tiltale, hilse på folk, spørre hvordan de har det, og respondere på ny informasjon, mestre svært korte sosiale utvekslinger, stille og svare på spørsmål om hva man gjør på jobben og i fritiden.

Vis flere tilsvarende kurs: