Fransk språkreise for voksne - Amboise



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Amboise
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.300

Vi tilbyr fransk språkkurs for voksne i Amboise. To timer sørvest for Paris ligger Amboise, et ideelt utgangspunkt for utflukter til de mange slottene og vingårdene som finnes i området. Selve byen, som ligger i den skjønne Loire-dalen, er et kapittel for seg, og står på UNESCOSs verdensarvliste.

Innhold:
De som har besøkt Amboise har virkelig trivdes der. Byen er liten og livlig, med mange gamle, vakre bygninger, og med natur og omgivelser preget av et buktende elvelandskap, vingårder og grønne enger. Fra Place Michel Debrés i sentrum har du den pittoreske byen for dine føtter. Middelalder-slottet Chateau Royal d’Amboise er overdådig og må selvsagt besøkes. Det er ikke mange kongelige steder i Frankrike som kan by på like mye historie.

Her levde Louis XI, her ble Karl VIII født, og her holdt Francois I overdådige selskaper. Amboise har også nær tilknytning til selveste Leonardo da Vinci. Hans siste hjem lå i byen, og er i dag en stor attraksjon. I hagen kan man se modeller av hans mange fantastiske oppfinnelser, og stedet er et meget godt utgangspunkt for å lære mer om mannens liv og kunstneriske virke.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 11 uker med 20 leksjoner pr uke. I tillegg 5 leksjoner i uken med selvstudium i multimediarommet, der du med hjelp av pc etc kan øve på det du trenger trene spesielt på.
• Intensivkurs 2 - 20 uker med 25 leksjoner pr uke, + evt. 5 timer selvstudium
• Terminkurs 12 - 36 uker med 20 leksjoner pr uke
Felles for alle kurs er oppstart mandager, med spesielle datoer for nybegynnere

Innkvartering:
• I vertsfamilie med enkeltrom og halvpensjon (frokost og middag). Vertsfamiliene bor stort sett i gangavstand fra skolen, og det er også lett å ta seg rundt på sykkel. Alternativt kan du bo i nyrenovert studentbolig med eget bad. Ingen måltider, men egen restaurant på området.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.300,-
• 4 uker standardkurs 22 timer pr uke, kombinert med individuell undervisning (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 14.400,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker fransk språkkurs i Amboise