Fransk semi-intensivkurs - grunnleggende nivå A2 (4 uker)



Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Kristian Augusts gate 12, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager og onsdager kl 10:00 - 12:00
Varighet: 2 dager pr uke i 4 uker
Pris: 3.290

Vi tilbyr semi-intensivt språkkurs i fransk på grunnleggende nivå A2. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid. Kursene består av små grupper på 3 - 6 elever, og foregår i form av klasseromsundervisning.

Innhold:
Dette sørger for at kursdeltakerne får en effektiv progresjon og god oppfølging, i tillegg til å skape et trygt og hyggelig læringsmiljø. Er du usikker på om dette er riktig kurs for deg? Ta kontakt med oss, så får du tilsendt en språktest som evalueres av en av våre språkeksperter.

Agenda:
• Delta i enkle samtaler om kjente emner og rutinepregede arbeidsprosesser
• Lese og forstå korte, enkle tekster knyttet til egen arbeidssituasjon
• Snakke og skrive enkle beskjeder og gjengi opplevelser og meninger med enkle fraser
• Uttrykke ønsker og følelser
• Kommunisere i dagligdagse situasjoner
• Grunnleggende grammatikk og skrive enkle tekster

Litt om lærerne:
Våre lærere har undervisningserfaring innen språkopplæring, samt utdanningsbakgrunn innen pedagogikk. De underviser i sitt morsmål eller har morsmålskompetanse i språket de underviser i.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset passer for deg som allerede har fullført vårt franskkurs A1, eller har litt forkunnskaper i fransk tilsvarende nivå A1, og som ønsker å lære mer fransk på en rask og effektiv måte.

Nivå:
• Grunnleggende nivå A2

Kursmateriell:
Etter å ha fullført kurset vil du ha gjennomgått kursmateriellet «Version originale 2». Boken er ikke inkludert i kursavgiften, men kan fås kjøpt på skolen eller hos en norsk bokforhandler.

Eksamen / sertifisering:
Ved endt kurs vil du som har minst 80% oppmøte få tildelt et kursbevis som dokumenterer antall timer og oppnådd språknivå.

Vis flere tilsvarende kurs: