Fra yrkesfag til høyere utdanning



Kursarrangør: Metis privatskole AS
Sted: Metis Privatistskole Oslo
          Oslo, Stortinget
Kursadresse: Grensen 13, 0159 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Dagtid eller kveldstid
Varighet: Oppstart jan/aug
Pris: Ta kontakt

Har du gått et yrkesfaglig program, og funnet ut at du vil studere videre på høyskole eller universitet? Er generell studiekompetanse målet ditt? Da bør du søke påbygg. For deg som har gått yrkesfag Vg1 og Vg2 eller er ferdig med fagbrev, og vil ha generell studiekompetanse.

Fra forskjellige bakgrunner
Du kan søke påbygg på Metis videregående uavhengig av hvilken skole du har gått på i Vg2. Her vil du blant annet møte elever som har gått på service og samferdsel, helse- og oppvekstfag, elektrofag og lignende. Påbygg gir deg generell studiekompetanse og der-med grunnlag for å søke på de fleste studietilbudene på høyskoler og universitet i Norge.

Ett fag for deg
På Metis videregående organiserer vi undervisningen slik at du har ett fag hver dag. For deg som kommer fra andre videregående skoler vil det kanskje være uvant, men elevene som går hos oss synes det er en stor fordel å kunne konsentrere seg om ett fag om gangen..

Tatt yrkesfag og klar til høyere utdanning
Du kan søke Vg3 påbygg etter at du har fullført og bestått Vg1 og Vg2 på et yrkesfaglig utdanningsprogram, eller du kan søke Vg4 påbygg etter at du har oppnådd yrkeskompetanse med fagbrev/svennebrev, eller vitnemål. Du kan søke påbygg helt til utgangen av det året du fyller 24. På påbygg tar du fag du trenger for å få generell studiekompetanse, og skaffer deg dermed den kunnskapen og kompetansen som kreves for høyere utdanning.

For deg som ønsker
• Generell studiekompetanse
• Vil inn på høyere utdanning
• Et kreativt og mangfoldig klassemiljø

Vis flere tilsvarende kurs: