Fra medtatt til ansatt – første steg tilbake i arbeidslivet - WebKursarrangør: Kreftforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 11:00 - 11:40
Varighet: 40 minutter
Pris: Gratis

Vi tilbyr digitalt foredrag: Fra medtatt til ansatt – første steg tilbake i arbeidslivet. Dette LUNCH-webinaret er for deg som er kreftrammet og arbeidstaker, eller du som skal ut i arbeidslivet, kanskje for aller første gang.

Kursholdere:
Rådgiver og sosionom Pia Kjøs Utengen og fagansvarlig for arbeidsliv Elin Stoermann-Næss, begge fra Kreftforeningen, inviterer Ida Tonning til samtale i Kreftforeningens Vitensenter. Ida har kjent direkte på kroppen hvordan det er å komme tilbake til arbeidsplassen sin etter kreftsykdom. Tegneserieskaper Børge Lund vil gi innblikk i sitt forhold til arbeidslivet og sitt LUNCH-univers.

Praktisk informasjon:
Du kan delta der du er, og stille spørsmål underveis – anonymt, om du vil. Alt du trenger er internett og en PC eller mobiltelefon.

Om LUNCH-webinarene:
Dette webinaret er den første i rekken av tre planlagte LUNCH-webinarer om kreft og arbeidsliv. Kreftforeningen jobber for at flere kreftpasienter kan bli værende lenger i arbeidslivet og at de som allerede har en jobb de kan komme tilbake til, får den tilretteleggingen som er nødvendig for å kunne beholde jobben. Samtidig er det viktig å legge til rette for et arbeidsliv som har plass til alle, også for de som skal inn på arbeidsmarkedet for første gang og kanskje har mistet mange år pga. langvarig sykdom og behandling. Vi ønsker at LUNCH-webinarene skal være med å bidra til å sette fokus på dette temaet.

Opptak av webinarene blir tilgjengelig på nettsidene i ettertid

Målgruppe for kurset

Temakafé for deg som har eller har hatt kreft, samt dine pårørende.