Fotokurs online: Dine beste barnebilder - familien i FOKUS



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kurset starter 25. april. Påmelding innen 24. april 2024
Varighet: 8 uker
Pris: 4990
Neste kurs: 25.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Kurset lærer deg å skape fantastiske bilder av familien til stueveggen, bildebok og til gaver. Du får 8 uker fulle av kunnskap om blant annet lys, portrett, bevegelse og historiefortelling. Lær deg å ta gode bilder denne våren.

FOTOKURS
Dine beste barnebilder - familien i FOKUS

Klar for å ta fantastiske bilder av de du er glad i?

Speed opp din foto utvikling med kunnskap som tar deg fra bra til wow på rekord tid. Du lærer på under 3 måneder det samme som tok Anette 10 år. Du kan bruke mobil eller annet kamera.

www.anetteasbjornrod.no/blimed kursstart 25. april

Kurset består av 8 uker fulle av kunnskap så du kan ta magiske bilder av dine barn eller barnebarn, eller andre du er glad i. Det er kombinasjonen av ukentlige videoer, oppgaver og tilbakemeldinger fra Anette som gir deg gode resultater.

Kurset kan tas i eget tempo. Du har tilgang til kurset 1 år, og får hjelp hver uke i 8 uker live i gruppen. I tillegg får du 5 bonuser som går dypere enn modulene or deg som ønsker å lære mer.



Tilbakemelding på Dine Beste barnebilder kurset:

Dette kurset har vært utrolig lærerikt og innholdsrikt. Det kommer til å bli en fryd å fotografere barna framover og skape fine, gode, kreative, dokumenterende, bilder av barna, ja av hele familien

Så vil jeg si at alt jeg har lært i dette kurset har overføringsverdi når det gjelder å ta bilder generelt så dermed ble det en kjempe bonus i seg selv. Tusen takk for verdifull kunnskapsdeling.

-Trine Lise Nilsen-