Fotokurs for bedrifter - OnlineKursarrangør: Grandefoto AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Avtales
Pris: Avtaled

Vi tilbyr fotokurs for bedrifter. Er du synlig i den digitale virkeligheten? Det å være synlig på sosiale medier og i ulike andre digitale kanaler er blitt mer og mer viktig. Dette gjelder for enhver bedrift, lag eller kommune. Markedsføring og informasjonsdeling skjer nå i digitale kanaler.

Innhold:
Her får kundene personlig og direkte kontakt med dere. Det gjør at flere av bedriftens ansatte blir direkte involvert i informasjonsarbeidet. Bilder fra kundearrangementer og eventer, presentasjoner av produkter, samt deling av informasjon om virksomhetens aktiviteter, skjer nå direkte og umiddelbart på sosiale medier. For ikke lenge siden var dette en jobb for spesialister, med stort kamera og masse utstyr.

Mobilfoto:>/b>
I dag har vi alle et kamera med oss i lommen. Dine medarbeidere kan derfor være direkte involvert i arbeidet med å vise virksomhetens ansikt utad.

Mobilkameraene er nå så bra, at medarbeiderne med litt påfyll av kunnskap og noen enkle knep kan ta bilder som virkelig skiller seg ut. Bilder som gjør at folk stopper opp og ser på ditt innlegg.

Skreddersydd for deg:
Vi tilbyr kurs som er skreddersydd for din virksomhet. Kurset tilpasses dine behov! Med få deltakere på hvert kurs kan alle få personlig veiledning. Kursene kan holdes i din bedrift eller i våre lokaler i Nesoddparken. Kursene kan også gjennomføres som onlinekurs. Et bedriftsinternt fotokurs vil normalt vare i 4 til 6 timer. Mer omfattende kurs kan også arrangeres. Vi kan gi deg innsikt i teknikkene som proffene bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å ta bedre bilder med mobilkamera.

Kursleder:
Kursleder Solveig Grande er fotograf og har vunnet en rekke priser for sine bilder. I 2019 ble hun tatt ut på Norges Landslag i fotografi og representerte Norge sammen med de beste fotografene i Norge. Hun har fotostudio på Nesodden og har jobbet som fotograf i 15 år. Solveig har en rekke populære fotokurs på Lambertseter gård i Oslo.

Eva Aasheim/ (at)Levepaalandet har 36 000 følgere på Instagram og er dyktig til å skape interesse og engasjement. Hun deler alle sine hemmeligheter med oss.
Kursmateriell:
Ta med ditt kamera

Se hva tidligere deltakere sier om kurset::
“Jeg har lært nye måter å ta mobilbilder på som hever bildene. Opplevelsen av kurset har vært enormt bra. Kombinasjon av online forelesninger med påfølgende gjennomgang i gruppe var kjempebra. Da lærer du også av de andre på kurset. Det er flott at du kan gå tilbake og repetere når det er laget på denne måten. Et solid kurs som holder det det lover. Terningkast 5/6.”.
- Inger Eide Nordseth, Frilansjournalist, Ås

“Jeg har lært mange konkrete, praktiske knep som kunne tas i bruk med en gang. Lært å “se” litt annerledes når jeg leter etter motiv. Får flere kommentarer og likes, er mer fornøyd med bildene mine, og det er gøy. Uka med Eva ble en helt ny verden for meg selv om jeg har vært på Instagram før også. Fikk mange gode tips. Vi har blitt backet opp veldig bra. Alle fikk ros på sitt nivå. Var alltid fornøyd etter hver coaching. Terningkast 6, helt klart!!! Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på dette!!! “
-Norunn Edvardsen, Fotoentusiast, Asker

Har ikkje deltatt på fotokurs før, men dette kurset svara til forventningane mine og endå litt meir. Bildene mine er blitt merkbart betre i løpet av kurset synes eg. No har eg fått innblikk i korleis ein kan heve eit bilde med litt redigering. Eg likte veldig godt alle appane me fekk vite om, dei har eg brukt flittig. Kjekt å få tilbakemeldingar og råd til forbetring på gruppecoachingen. Supert å knytte kurset opp mot sosiale mediar og coachingen med Eva! Fekk mange gode og nyttige tips. Terningkast 6.”
-Marianne Lundal Berge, Sals- og markedsleiar, Johs. Lundal Spekemat.

“Jeg har vært forbauset over hvor mye jeg har fått ut av kurset – og at kurset har gitt meg masse glede over å jobbe med oppgavene. Gruppecoachingen har vært veldig givende! Jeg liker stilen din som kursleder. Ujålete, konkret og veldig positiv og oppmuntrende uten at du jatter med. Måten du har jobbet med gruppen vår har gitt meg fornyet glede over å se og oppleve gjennom sansene, du har klart å legge listen på et nivå som motiverer og ikke avskrekker.”
-Eva Buschmann, Fotoglad/-amatør, Oslo

“Jeg har lært veldig mye på disse ukene. En ting er å få teoretisk innføring i noe, noe helt annet er det å gå ut og fotografere, for deretter å få tilbakemelding på det man har gjort – og veiledning for å forbedre seg. Jeg mener bestemt at jeg nå tar bedre bilder enn tidligere, det har jeg også fått høre fra andre, så det er gøy. Nettkurs er helt glimrende, vil gjerne ha flere slike. Nok en gang, tusen, tusen takk for at jeg fikk delta på kurset! Terningkast 6! “
-Tone Sønstebø, Fotoglad nybegynner, Trysil“