Truckførerkurs under 10 tonn | Truckførerbevis i Bergen

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.
Her finner du truckførerkurs over 10 tonn

Truckførerkurs klasse T1 - T5, teori - Helg

Vi tilbyr truckførerkurs klasse T1 - T5, teori. Målet med kurset er å gi truckføreren god innsikt i bruken av truck samt virkemåte og vedlikehold. Teorikurset dekker opplæring til truck t.o.m. 10 tonn løftekapasitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 3.800 kr

Grunnleggende praksis truck - modul 3.2

Vi tilbyr grunnleggende kurs praksis truck - modul 3.2. Etter å ha gjennomgått og bestått modulene 1 (8 timer) og 2.2 (14 timer), skal eleven gjennomføre modul 3.2 (6 timer). Dette skal gi førerne god generell grunnopplæring i sikker bruk og praktisk forståelse for prinsippene for trucker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer

Truckførerkurs - Praktisk prøve T4 motvektstruck

Vi tilbyr praktisk prøve for T4 motvektstruck. Praktisk prøve kan avholdes bedriftsinternt, eller på et av våre kurssenter. Etter gjennomført praksisperiode, kan praktisk prøve gjennomføres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 1.900 kr

Truckførerkurs liten truck - modul 1, 2.2, 3.2, 4.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck - modul 1, 2.2, 3.2, 4.2. Kurset vil gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av truck samt god innsikt i prinsippene for truckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 10.06.2024 (+5) 5 dager10.06.2024 (+5) 10.750 kr
Hele landet, Hele landet 5 dager 10.150 kr
Hele landet, Hele landet 5 dager 10.150 kr

Truckførerkurs liten truck - modul 2.2 og 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck - modul 2.2 og 3.2. Kurset vil gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av truck samt god innsikt i prinsippene for truckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 13.08.2024 (+5) 3 dager13.08.2024 (+5) 8.250 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 7.700 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 7.700 kr

Truckførerkurs praksiskjøring - modul 4.2

Vi tilbyr praksiskjøring for liten truck - modul 4.2. Mengde treningen avsluttes med en praktisk prøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 0 kr

Truckfører u. 10 tonn, teori / praksis / oppkj. (2.2, 3.2, 4.2)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med teori, praksis og oppkjøring - modul 2.2, 3.2, 4.2. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager

Truckfører u.10 tonn, praksiskjøring (mod. 4.2)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med praksiskjøring - modul 4.2. Praksiskjøring på truck er for de som har tatt teorikurs truck, men som mangler praksis timene og som ikke har tilgang til å ta de i bedrift med fadder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager

Truckfører u10tonn, fellesteo/teori/praksis/oppkj.1.1,2.2,3.2,4.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck med fellesteori, teori, praksis og oppkjøring - modul 1.1, 2.2, 3.2, 4.2. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, KIS Vest AS Bergen 5 dager
Bergen, BIKS AS Bergen 5 dager

Truckførerkurs liten truck - modul 1.1 og 2.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck under 10 tonn - modul 1.1 og 2.2. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Ågotnes Bergen 3 dager
Bergen, Samme bygg som... Bergen 3 dager

Truckførerkurs liten truck teori og praksis - modul 1.1, 2.2, 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck med teori og praksis - modul 1.1, 2.2, 3.2. Ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Bergen 4 dager
Bergen, Bergen 2 dager
Bergen, KIS Vest AS Bergen 4 dager
Bergen, BIKS AS Bergen 3 dager

Truckførerkurs liten truck teori og praksis - modul 2.2 og 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med teori og praksis - modul 2.2 og 3.2. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Bergen 4 dager
Bergen, KIS Vest AS Bergen 4 dager

HMS Evakuering og redningskurs for høytløftende trucker

Vi tilbyr HMS evakuering og redningskurs for høytløftende trucker. Kurset er utformet for å gi deltakerne nødvendige ferdigheter og kunnskap til å håndtere nødsituasjoner på en trygg og effektiv måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.000 kr

HMS sikkerhetskurs - trygg på truck

Vi tilbyr HMS sikkerhetskurs - trygg på truck. Kurset gir innføring i de krav som stilles til gode ledere og truckførere. Kurset gir kunnskap om arbeidsmiljø, ansvar, bruk, kontroll og dokumentasjon og følger forskrifter i henhold til arbeidsmiljøloven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

Truckførerkurs klasse T1, dokumentert sikkerhetsopplæring (dag)

Vi tilbyr truckførerkurs på ledetruck klasse T1, dokumentert sikkerhetsopplæring på dagtid. Våre instruktører er svært dyktige og har lang erfaring i å håndtere de ulike stadiene av opplæringen. De gir alle deltakerne på kurset den beste muligheten til å lykkes i å få truckførerbevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 03.06.2024 (+3) 1 dag03.06.2024 (+3) 2950 kr

Truckførerkurs klasse T1, dokumentert sikkerhetsopplæring (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs på ledetruck klasse T1, dokumentert sikkerhetsopplæring på kveldstid. Våre instruktører er svært dyktige og har lang erfaring i å håndtere de ulike stadiene av opplæringen. De gir alle deltakerne på kurset den beste muligheten til å lykkes i å få truckførerbevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 2950 kr

Truckførerkurs klasse T1, T2 og T4 (dag)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1, T2 og T4 på dagtid. Våre instruktører er svært dyktige og har lang erfaring i å håndtere de ulike stadiene av opplæringen. De gir alle deltakerne på kurset den beste muligheten til å lykkes i å få truckførerbevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 11.06.2024 (+3) 4 dager11.06.2024 (+3) 6550 kr

Truckførerkurs klasse T1, T2 og T4 (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1, T2 og T4 på dagtid på kveldstid. Våre instruktører er svært dyktige og har lang erfaring i å håndtere de ulike stadiene av opplæringen. De gir alle deltakerne på kurset den beste muligheten til å lykkes i å få truckførerbevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 kvelder 8200 kr

Truckkursutvidelse av klassene T3 og T5 – øk din kompetanse

Vi tilbyr utvidelse av truckførerbevis både på dagtid og kveldstid. Det settes ikke opp egne kurs og vi ber deg derfor ta kontakt med oss dersom du ønsker utvidelser på ditt truckførerbevis. Truckførerkurs med utvidelse blir satt opp og gjennomført på forespørsel!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1050 kr

Palletrucker og ledestablere - klasse T1

Vi tilbyr truckførerkurs på palletrucker og ledestablere - klasse T1. Alle motordrevne palletrucker og ledestablere som forflytter eller stabler gods er arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk og kan bare føres av arbeidstakere som har gjennomgått dokumentert sikkerhetsopplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.500 kr

Truckførerkurs inntil 10 tonn - praksis T2 eller T4

Vi tilbyr truckførerkurs inntil 10 tonn - praksis klasse T2 eller T4. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av trucker, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.04.2024 2 dager16.04.2024 4.000 kr

Truckførerkurs inntil 10 tonn - teorikurs

Vi tilbyr truckførerkurs inntil 10 tonn - teorikurs. Grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatører av truck med løftekapasitet inntil 10 tonn. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av trucker, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 5.500 kr

Truckførerkurs liten truck klasse T1, T2 og T4 inkl. oppkjøring

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1, T2 og T4 inkludert oppkjøring. Alle som skal føre truck i Norge skal ha gyldig førerrett. Arbeidsmiljøloven har stilt krav om at alle som skal kjøre truck skal ha sertifisert sikkerhetsopplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Praksis truck

Vi tilbyr kurs i praksis truck, med grundig og sikker opplæring av truckførere. Opplæring er i henhold til opplæringsplaner med instruktør. Målsettingen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 5.000 kr

Truckførerkurs

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck. Kurset gjennomføres med teori som dekker alle klasser til og med 10.000 kg løftekapasitet. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 06.05.2024 (+1) 3 dager06.05.2024 (+1) 5.000 kr

Truckførerkurs (helg)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck. Kurset gjennomføres med teori som dekker alle klasser til og med 10.000 kg løftekapasitet. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 5.000 kr

Oppkjøring truck

Vi tilbyr oppkjøring på truck. Oppkjøring på annen bedrift må avtales. Praktisk prøve på truck kr 1.900,- pr. truckklasse + eventuelt km / reise. Kompetansebevis med bilde truck kr. 450,-. Med fadderavtale, praksis i bedriften må følgende medbringes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.900 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 teori & praksis (4 dager)

Vi tilbyr 4-dagers truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 med teori og praksis. Hensikten med opplæringen er å gi blivende truckførere en god teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.04.2024 (+3) 4 dager23.04.2024 (+3) 8.600 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 teori & praksis (5 dager)

Vi tilbyr 5-dagers truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 med teori og praksis. Hensikten med opplæringen er å gi blivende truckførere en god teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 22.04.2024 (+3) 5 dager22.04.2024 (+3) 9.800 kr

Truckførerkurs klasse T1 lede - palletruck

Vi tilbyr truckførerkurs på truck klasse T1 lede - palletruck. Hensikten med opplæringen er å gi blivende førere av småtrucker en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av T1 - lede - palletrucker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.04.2024 (+3) 1 dag23.04.2024 (+3) 3.400 kr

Truckførerkurs praksis

Vi tilbyr 2 dager praksis på truck. Det vil bli gitt praktisk kjøretrening og oppkjøring på: klasse T1 - T2 og T4 på BIKS. Kontakt BIKS for å avtale praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 5.000 kr

Truckførerkurs teori klasse T1 - T5 modul 1.1, 2.2, 3.2 (3 dager)

Vi tilbyr 3-dagers truckførerkurs teori klasse T1 - T5 - modul 1.1 - 2.2 - 3.2. Hensikten med opplæringen er å gi blivende truckførere en god teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 22.04.2024 (+3) 3 dager22.04.2024 (+3) 7.900 kr

Truckførerkurs teori klasse T1 - T5 modul 2.2 - 3.2 (2 dager)

Vi tilbyr 2-dagers truckførerkurs teori klasse T1 - T5 - modul 2.2 - 3.2. Hensikten med opplæringen er å gi blivende truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.04.2024 (+3) 2 dager23.04.2024 (+3) 6.200 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>