Kurs i forhandlingsteknikk i Stavanger

Forhandlingsteknikk

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk. Forhandlingsteknikk handler om metoder og verktøy som gjør deg bedre rustet til å oppnå målet du har satt deg for forhandlingene. En ting er sikkert – de aller fleste av oss kan bli bedre på å forhandle!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 23.04.2024 2 dager23.04.2024 19.995 kr

Key Account Manager

Vi tilbyr kurs om Key Account Manager. Få innføring i hvordan du kan legge opp gode forhandlinger og hva som motiverer ulike kundetyper. Ta lederrollen i KAM-teamet og styrk din forretningsforståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 19.995 kr

Forhandlingsteknikk

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk, som gir deg tryggheten du trenger i forhandlingssituasjoner hvor gevinstene kan bli betydelige. Kurset er praktisk rettet og styrker dine forhandlingsferdigheter. Vi garanterer en solid kompetanseheving som vil gi deg suksess i fremtidige forhandlinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 15.000 kr

Grunnleggende avtalerett

Vi tilbyr kurs i grunnleggende avtalerett. Hver eneste dag oppstår det uenigheter og konflikter i næringslivet i forbindelse med avtaleinngåelser, som fører til at bedrifter ikke får avtalt betaling for tjenester eller varer som de yter til sine kunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 5.500 kr

Lederutvikling

Vi tilbyr kurs i lederutvikling. Skap resultater – utvikling for ledere og organisasjon. Har du medarbeidere som har et stort potensial? En undersøkelse viste at 50% av alle norske ledere ikke ante hva som motiverte sine medarbeidere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 kvelder 4.900 kr

Fremtidens B2B-salg - er selskapet forberedt - webinar

Vi tilbyr webinar om fremtidens B2B-salg - er selskapet forberedt. Formålet med dette kurset er å gi inspirasjon og ideer til det nødvendige strategiske arbeidet med å etablere, utvikle og følge opp en moderne salgsorganisasjon gjennom verdibasert salgsledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 6.450 kr

Rådgivende salg - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i rådgivende salg som er en viktig ferdighet å ha i dagens marked, fordi det er grunnlaget for å etablere tillit hos en kunde. Tillit er viktig for at en kunde skal bli mottakelig for dine ideer og synspunkter, som jo ofte er forskjellig fra dine.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.900 kr

Salgskurs - bilselger - Nettstudium

Vi tilbyr salgskurs for bilselgere der du gjennom et semester lærer om salg, økonomi, etikk, organisasjonslære og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semestre 38.850 kr

ABC i salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om ABC i salg for bedrifter. Målet for kurset er å gi deltakerne grunnleggende salgsforståelse slik at de kan fungere godt i sin rolle som selger / markedsfører. Selger skal etter kurset ha god forståelse for salgs- og kjøpsprosessen og de verktøy og muligheter de har for å vinne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Forhandlingsteknikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk for bedrifter. Evnen til å skape gode løsninger som alle parter er fornøyde med, blir viktigere og viktigere. Daglig møter vi konflikter og situasjoner der partene står langt fra hverandre. Motstridende interesser er til stede i hverdagen vår på mange plan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Halvdags- eller heldagskurs Avtales kr

Verdibasert salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i verdibasert salg for bedrifter. Målsettingen for kurset er å gi deltakerne en grunnleggende forståelse for salg som en kommunikasjonsform med formål å gi kunden verdi på egne betingelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>