Førerkort lett motorsykkel - klasse A1



Kursarrangør: Førerkort Experten
Sted: Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Akershus
Kursadresse: Strømsveien 48, 2010 Strømmen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr opplæring til førerkort på lett motorsykkel klasse A1. Høyeste effekt 11kW (15 hester), opptil 125 cc. Øvingskjøring fra fylte 15 år, minstealder for oppkjøring 16 år. Våre erfarne kjørelærere gjør det enkelt å ta førerkortet, og møter deg med et smittende humør.

Innhold:
På Førerkort Experten jobber det kompetente og engasjerte lærere som brenner for en sikker kjøreopplæring - uavhengig av språk. Å ta kjøreopplæringen hos oss skal være en trygg og god opplevelse, hvor du føler deg godt ivaretatt. Med fokus på individuell tilpasning og gode pedagogiske metoder får vi deg mest mulig effektivt i mål. All vår opplæring er forankret i en god og moderne pedagogisk tilnærming. Her skal alle få et opplegg som passer for seg!

Hos Førerkort Experten er vi stadig på jakt etter å forbedre oss. Enten det er med etterutdanning, kurs eller tilbakemelding fra elever. Hos oss er eleven i fokus - alltid! Vi har konkurransedyktige priser og gode pakker for deg som skal begi deg ut på kjøreopplæringen. Dersom du har problemer med å betale alt på en gang, tilbyr vi rentefri delbetaling. Få førerkortet med en gang - betal litt og litt!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker førerkort på lett motorsykkel klasse A1

Aldersgrense:
• Øvingskjøring fra fylte 15 år, minstealder for oppkjøring 16 år