Førerkort klasse B Trafikkskole - 2 gratis prøvetimer



Kursarrangør: Valsø Trafikkskole A/S
Sted: Bergen, Knarvik, Åsane, Arna. Osterøy
          Hordaland, Bergen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Pakkepris fra 22 500

Er du på utkikk etter en kjøreskole nær Bergen sentrum, Åsane,Knarvik, Arna eller Osterøy? Med drevne og flinke lærere, så er vi skolen du ser etter. Vi har lave priser og lav strykprosent. Vi møter elever i hele Bergensområdet og omegn.

Våre avdelinger ligger på Osterøy klubbhus i Lonevåg, og på Valestrand. Når du ønsker kjøretimer eller oppkjøring så henter vi deg der du er.

Ta kontakt for nærmer avtale på telefon, sms eller mail. Dersom du bor i Bergen sentrum, Bergen nord, Osterøy/Arna eller tar tog fra Dale eller Voss, så er vi behjelpelige.

Vi tilrettelegger vanlige kjøretimer og deler av det obligatoriske slik at du kan unngå mest mulig fravær fra skolen. Valsø trafikkskole består av trafikklærere med lang erfaring, og fornøyde elever fra Voss til Bergen.

Hos oss er undervisningen tilrettelagt i forhold til deg og det nivået du er på. Uavhengig av om du har øvelseskjørt mye eller lite - så fikser vi det sammen.”


Vi gir nå alle 2 gratis kjøretimer helt uforpliktende til en verdi av kr 1 300

Priser for klasse B
For deg som har kjørt en del på egenhånd å kun ønsker å kjøpe det du vet du trenger

Kjøretimer kr 740,-
Kjøretimer i helger og etter 17.00 kr 740,-
Obligatorisk Trinnvurdering kr 740,-
Sikkerhetskurs på bane kr 4 600,-
Sikkerhetskurs på Vei kr 7 860,-
Leie av bil til førerprøve kr 2 300,-

Vi har også veldig gode rabatter på pakkepriser som du finner på nettsiden vår.Alle våre pakker inkluderer alt av obligatorisk opplæring. Pakkeprisen er ikke låst til innholdet i pakken, og kan brukes til det du ønsker av opplæring, pakkeoversiktene er bare et forslag til hvordan man kan disponere pakkebeløpet.

Vis flere tilsvarende kurs: