Foredrag om psykisk helse - bedriftsinterntKursarrangør: Life Improvement AS
Sted: Vi kommer til din bedrift i Aust-Agder
          Aust-Agder
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr foredrag om psykisk helse for bedrifter. Alle har en psykisk helse. Som regel funker den greit. Av og til funker den ikke like greit. Forskning viser at arbeid kan være god medisin.

Innhold:
Flere års erfaring har vist oss at det fortsatt er mange myter og usikkerhet rundt psykisk helse. Alle har en psykisk helse, og på lik linje med en forkjølelse, så vil alle fra tid til annen kjenne at den er litt pjusk. Men forkjølelse er ganske greit å snakke om, ikke sant? Er det like greit å snakke om psykisk uhelse? Er det innafor å si at vi til tider har det tungt og sliter med negative tanker, at det er vanskelig når angst og uro preger hverdagen? Forskningen viser at en god arbeidsplass er både forebyggende og lindrende ved psykisk uhelse.

Kunnskap gir åpenhet og forståelse. Forståelse gir mestring! Jo mer vi vet, om det er oss selv eller en kollega har det tøft, gjør oss bedre i stand til å håndtere og øker sannsynligheten for større nærvær og effektivitet. Våre erfarne forelesere tar dere igjennom et lærerikt foredrag med fokus på normalisering og folkeliggjøring av psykisk helse, hvor dere etterpå sitter igjen med: «hvorfor i alle dager har jeg vært så redd for dette?»

Målgruppe for kurset:
Bedrifter