Foredrag om kommunikasjon - bedriftsinterntKursarrangør: Life Improvement AS
Sted: Vi kommer til din bedrift i Aust-Agder
          Aust-Agder
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: 18.000

Vi tilbyr foredrag om kommunikasjon for bedrifter. Selv om det kan være vanskelig å se i kampens hete, har begge naturligvis rett. Vi oppfatter og tolker ting ulikt ut fra erfaring, humør, verdier og kunnskap. Et budskap trenger derfor ofte en forklaring for å forstås rett.

Innhold:
Arbeidsdagen er full av kommunikasjon, og dermed med mange muligheter for misforståelser. Få et innblikk i kommunikasjonens fascinerende verden, gjør aha-opplevelser og refleksjoner rundt egen kommunikasjon og oppfatning. En arbeidsplass med god kommunikasjon unngår mange konflikter, og bruker tiden sin på det man egentlig er der for - skape vekst og produktivitet!

Vi møtes hos dere:
Det er ofte lettere å føle seg komfortabel i egne rekker i bedriftens lokaler. Vi holder gjerne kurs og foredrag hos dere, men da er det viktig at det er godt tilrettelagt med god plass til alle. Det kan også være smart å finne et sted utenfor bedriften. Det er lettere å holde fokus, og lokalene kan kanskje egne seg bedre. Vi hjelper gjerne med å finne et lokale som passer til ditt budsjett.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter