Foredrag om hukommelse - hele landetKursarrangør: Made To Grow
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: 15.000

Vi tilbyr foredrag om hukommelse med Sissel Naustdal. Kan vi utvikle vår intelligens? I så fall hvordan og hvor mye? For mange er det ukjent at hjernen er så formbar at vi kan utvikle og styrke vår intelligens og evner i stor grad hele livet.

Innhold:
Har du kunnskapen om hva som skjer i hjernen når vi lærer, hvordan du kan lære mer effektivt og hvordan du kan påvirke produksjonen av nye hjerneceller? Hva ville det bety for deg om du visste hva du kan gjøre for at hjernen skal spille på lag med deg og fungere slik du ønsker?

Litt om kursleder Sissel Naustdal:
Med 20 års erfaring fra HR og ledelse, operativt og som konsulent og gründer, samt forsknings- og utviklingsprosjekter, har Sissel Naustdal omfattende erfaring med utvikling av organisasjoner og mennesker. Hennes ekspertise er særlig innen «growth mindset» og hjernens formbarhet - spennende fagområder knyttet til læring, utvikling, mestring og langtidsprestasjoner. Hun vet hvordan våre tankemønstre påvirker oss og hvordan de kan utvikles så vi blir bedre i stand til å takle motgang, utfordringer og endringer.

I foredragene får du innsikt i og konkrete verktøy for hvordan vi kan lære mer effektivt, styrke evner og utvikle potensial, både i oss selv og andre. Du vil også lære om hvordan du kan bygge en kultur preget av tillit, innovasjon, læring og endringsevne - og hvilken betydning dette kan ha for ledere, lærere og andre som er opptatt av menneskers utvikling og prestasjoner. Alt Sissel gjør er solid forankret i forskning, med fokus på konkret og og praktisk implementering og bruk.

Målgruppe:
Alle som ønsker foredrag om hukommelse

Kursspråk:
• Foredraget kan holdes på Norsk eller Engelsk

Uttalelser

Sissel er en dyktig foredragsholder som evner å levere presentasjoner som både er personlige, faglige og full av praktisk og nyttige tips man kan bruke i etterkant, enten i jobb eller privat. Vi hadde gleden av å ha henne med oss på Teknas lederkonferanse nå i år og fikk en inspirerende innføring i hvordan Growht Mindset kan være med på å gjøre deg til en bedre leder. Tusen takk Sissel.
- Hanne Gudbjørgsrud, Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

Sissel er en dyktig foredragsholder som skaper engasjement i forsamlingen – enten det var rent foredrag eller i form av oppgaver og dialog med tilhørerne. «Inspirerende», «Tankevekkende» og «Veldig bra» var noen av tilbakemeldingene fra våre ledere. Hun er også hyggelig og profesjonell å samarbeide med i forkant og etterkant av selve foredraget.
- Kjetil Aanonsen, Porsgrunn kommune

Vis flere tilsvarende kurs: