Coachingkurs



Kursarrangør: Linda Strømland
Sted: Jeg kommer til dere i Østfold-området
          Østfold
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Jeg tilbyr coachingkurs. Trenger du noen som står sammen med deg i forbindelse med manglene livslyst, motivasjon, veivalg, relasjons konflikt, eller andre livs vansker, kan coaching hjelpe deg til å komme videre.

Innhold:
Jeg har selv kjent på angst, lav selvfølelse og selvtillit, mindreverdighet, konsentrasjonsvansker, tapt skolegang , relasjons vansker, omsorgssvikt, fysisk og psykisk overgrep, ensomhet, barnevern, institusjon, truet på livet, rus, sjalu kjæreste, og følelsen av å ikke en av «alle» de andre. Før ønsket jeg ofte å ta livet mitt, og jeg så ingen menig.

I DAG: er livet helt annerledes og jeg er en som hjelper og veileder andre. Har kommet meg ut av ensomheten, bygd opp selvfølelsen og troen på meg selv. Jeg kunne ikke forestille meg at jeg noen gang ville komme ut i den friheten jeg kjenner og har i dag. I dag er det spennende å leve. Drømmer som lå der ble vekket opp igjen og mange av disse har gått i oppfyllelse. Vær utholdende og mist ikke troen på deg selv og din drøm. Gjennom coaching kan du sette fokus på en bedre hverdag, bedre livskvalitet eller kanskje få fart på drømmejobben.

Hva er coaching?
En coach tar utgangspunkt i situasjonen du er i nå og fokuserer så på ønsket mål. Personen som coaches eier samtalen, mens coachen er der som støttespiller. Coachingens utgangspunkt er et positivt menneskesyn og innebærer en tro på at alle mennesker har iboende ressurser og evner. Sammen med en coach vil det være lettere å bli klar over barrierer og hindringer som må ryddes av veien for å frigjøre potensialet.

Coaching handler derfor om å endre være-, lære- og tenkemåte. Coaching er et effektivt verktøy for måloppnåelse og en god hjelp til refleksjon. Det bidrar til utvikling av deg selv som person, leder og medarbeider. Coachen hjelper deg til økt selvinnsikt, og du dyktiggjøres i dine relasjoner til andre mennesker og som teammedlem.

Målgruppe for kurset:
Ale som ønsker coachingkurs

Vis flere tilsvarende kurs: