Foredrag - På med ADHD-brillene for foreldreKursarrangør: ADHD-Veilederen
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 - 5 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr foredrag for foreldre. Er barna våre trassige, ansvarsløse og uoppdragne eller kan det være en annen grunn til atferden deres? I dette foredraget går Cecilie igjennom på en enkel måte hovedutfordringene til personer med ADHD, som er langt mer enn konsentrajsonsproblemer og impulsivitet.

Hun tar også for seg hva som skjer med barnet i et frustrasjonsutbrudd og hvordan vi håndterer dette på en best mulig måte.

Litt om ADHD-veilederen:
Cecilie har en doktorgrad i pedagogikk, utdannet NLP coach og ADHD-foreldrecoach fra USA. Hun er også mor til to barn med ADHD, autisme og dysleksi. I foredraget byr hun på seg selv, og bruker mye personlige erfaringer kombinert med solid faglig kunnskap. Min visjon er at barn med ADHD og andre usynlige handicap, skal bli forstått og anerkjent i samfunnet.

Som mamma brukte jeg konsekvenser, belønning og timeout som jeg ble anbefalt. Ikke hjalp det på barnas atferd, og vi opplevde at relasjonen i familien ble dårligere. I dag jobber vi ut ifra hvordan hjernen fungerer, og håndterer barna etter det. Dette brenner jeg for å gi videre til andre foreldre og de som jobber med barn.

Målgruppe for kurset:
Foredraget er utviklet for foreldre