Andre hundekurs

Teorikveld - grunnkursvalp - m/Thomas Thorvaldsen - Digitalt

Vi tilbyr live streamet foredrag med Thomas Thorvaldsen: Grunnleggende prinsippene for å mestre hunden din. Thomas Thorvaldsen er kjent for sine lærerike og underholdende foredrag, og her har du mulighet til å bli med på et av hans foredrag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 200 kr

Åpen hall med Hundeinnstruktør

ÅPENE DAGER I HALLEN VÅR I STOKKE med instruktør tilstede. Vi starter med åpne dager i hallen vår, noe som betyr at du kan komme og trene på det du ønsker på egenhand og du har mulighet til å spørre en av våre instruktører om hjelp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 08.05.2024 (+1) 08.05.2024 (+1) 100 kr

Online Valpekurs

Årets kuleste valpekurs er online. Voof.no inviterer til online valpekurs med mange videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valp i hus. Her får du 2-veis kommunikasjon med instruktørene. I sommer får du 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25. Velkommen til voof.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Hunde - kurs

Vi har varierende kurs for hunder over 8 mnd, eks Unghund-kurs, Passeringskurs, Av-knappen, Hverdagslydighet. Følg med På Facebook for kommende kurs..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder

Feltsøk

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker for å utføre samfunnsnyttige oppgaver. Innen brukshund-sporten skal hunden ved hjelp av den fantastiske luktesansen sin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20.04.2024 (+2) 10 timer20.04.2024 (+2) 3000 kr

Rundering NBF-program

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker til for eksempel å finne mennesker som har gått seg bort.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 1 helg 3000 kr

Sporsøk Blodspor/NBF-program

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker i samfunnsnyttige oppgaver som for eksempel å finne mennesker som har gått seg bort eller å finne dyr som er skadet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 2 dager 3000 kr

TEMAKURS Signaler og tegn

Dette kurset er rettet mot deg som har fuglehund og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening. Men, uansett om du tenker å bruke hunden din på jakt eller om du ønsker å aktivisere den med oppgaver den er avlet for, legger vi opp treningen etter den enkeltes behov og ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 5 kvelder 3000 kr

Barn og hund kurs

Makvis Hundesenter arrangerer et nytt kurs som er for barn og hund. Det er ofte at barnet kommer hjem først etter skoledagen og derfor er det viktig å få et godt samspill mellom dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 4 ganger 2.000 kr

25 dagers utfordring få hunden mer interessert i dag - Online

Ønsker du hjelp til små eller litt større utfordringer i ditt hundehold? Kanskje det ikke passer for deg og/eller hunden å delta på faste kurskvelder? Tren hvor du vil og når du vil med valpen eller den voksne hunden. Øvelsene tilpasses lett alle individer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes Du har tilgang til kurset for allti... Fra 350 kr

Fra stress til suksess med unghund!

Vi tilbyr kurset fra stress til suksess med unghund! Har du unghund er det viktig med tålmodighet, humor og ekstra gode belønninger! Valpetiden er forbi ved ca 6 mnd alder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 6 uker 5.900 kr

Fryktfri håndtering - hos veterinæren

Vi tilbyr kurset fryktfri håndtering - hos veterinæren. Et samarbeid mellom Kirkenes Hundesenter og Kirkenes Dyreklinikk. Hovedformålet med å arrangere tilvenningsbesøk er å hjelpe hundene til tryggere sykebesøk på klinikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 4 ganger 1.500 kr

Hundeatferd - online

Ønsker du hjelp til små eller litt større utfordringer i ditt hundehold? Kanskje det ikke passer for deg og/eller hunden å delta på faste kurskvelder? Jeg tilbyr timer for atferdsproblemer. Kontakt meg for en 15 minutters gratis uforpliktende samtale der du forklarer litt mer om utfordringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter 1500 kr

Hundekurs - Privattimer

Ønsker du hjelp til små eller litt større utfordringer i ditt hundehold? Kanskje det ikke passer for deg og/eller hunden å delta på faste kurskvelder? Jeg tilbyr privattimer, ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes Fra 1000 kr

Hundetreningspakke minimum 5 timer - Privattimer

Ønsker du hjelp til små eller litt større utfordringer i ditt hundehold? Kanskje det ikke passer for deg og/eller hunden å delta på faste kurskvelder? Jeg tilbyr treningspakke på minimum 5 privattimer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 5 timer 850 pr time kr

Innkallingskurs - 12 uker program for deg og din hund

Vi tilbyr innkallingskurs et 12 uker program for deg og din hund. Dette kurset handler om å få hunden til å velge å komme til deg. En god innkalling = Frihet for hunden og sikkerhet for både hund og miljø. En god innkalling er derfor verdt å legge ned litt ekstra energi på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 12 uker 5.900 kr

Velkommen valp - "Bli kjent" et 6 ukers kursprogram

Vi tilbyr et 6 ukers program for deg som ønsker å bli godt kjent med valpen. Denne pakken er designet for å gi deg en innføring i hvordan jeg trener og tenker rundt den daglige omgangen med valpen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 6 uker 3.900 kr

Velkommen valp - "En god start" et 8 ukers kursprogram

Vi tilbyr et 8 ukers program for deg som ønsker en godt start. Dette programmet er designet for deg som vil ha individuell oppfølging for best mulig nytte av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 6 uker + 2 privattimer 5.900 kr

Velkommen valp - Førstegangsvalpekjøper? Hva kan du forvente deg

Førstegangsvalpekjøper? Hva kan du forvente deg de første dagene. Dette er en førstehjelpspakke til deg som for første gang har skaffet valp og nå har "panikk´ for hvordan det skal gå når den kommer hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 48 timer 2500 kr

Helhetlig Fôring & Ernæring Av Hund

Et omfattende nettkurs i ernæring og fôring av hund - Ta kurset i ditt eget tempo, i ro og fred i din egen stue!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 849 kr

Minikurs: Hundekommunikasjon

Benytt deg av denne unike muligheten til å ta et minikurs i hundekommunikasjon! Ta kurset i ditt eget tempo, i ro og fred i din egen stue! Minikursene har ett tema som lærer deg de dype geek-aspektene ved hundevitenskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Hundehjelpen - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 2.000 kr
Buskerud Buskerud 2.000 kr
Oslo Oslo 2.000 kr
Telemark Telemark 2.000 kr
Vestfold Vestfold 2.000 kr
Østfold Østfold 2.000 kr

Passeringskurs

Det er vanskelig å trene hunden sin til å kunne gå forbi andre hunder uten å gjøre det vi kaller et utfall. Der hunden bjeffer eller kaster seg mot den andre hunden. Det finnes mange gode øvelser for å forhindre dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3.500 kr
Buskerud Buskerud 3.500 kr
Vestfold Vestfold 3.500 kr

Privat hundegrunnkurs

Et grunnkurs for hundeeiere, et kurs for de som har en voksen hund, men syns det er vanskelig med trening. Vi vil gå gjennom alle de grunnleggende øvelsene hunden skulle trenge for å gå videre på kurs eller bare for å styrke båndet mellom hund og eier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3.500 kr
Buskerud Buskerud 3.500 kr
Vestfold Vestfold 3.500 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>


Område

Kategorier