Fordypning i maleri (kveld)Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrumsvei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 kvelder
Pris: 2.600

Vi tilbyr malekurs i fordypning i maleri. Å utvikle deg kunstnerisk krever trening under kyndig veiledning, samt fokusering og bevisstgjøring gjennom samtaler og tilbakemeldinger. Oppmerksomheten rettes mot ditt potensial og hvilke billedstrategier du kan bruke for å utvikle deg videre.

Innhold:
Faglige temaer blir brakt inn der det virker støttende for ditt prosjekt. Kurset gir deg mulighet til å fordype deg i ditt kunstneriske språk med kyndig veiledning og støtte. Oppmerksomheten rettes mot ditt potensial og hvilke billedstrategier du kan bruke for, for å utvikle deg videre. Faglige temaer blir bragt inn der det virker støttende for ditt prosjekt. Dette er en prosess der arbeidet og veiledning leder deg dypere inn i dine egne kvaliteter, noe som er både spennende og utfordrende.

Dette er kurset du trenger for å integrere og utvikle læring fra andre kurs. Skolens store billeddatabase og store flatskjermer benyttes i tillegg til skolen bibliotek for å trekke paralleller til kunstnere som er relevante for ditt arbeid. På kurset benyttes akrylmaling og som deltager vil du lærer mye om akrylens håndverksmessige muligheter.

Lærer: Heidi Marie Wien

Målgruppe for kurset

Passer for viderekommende og erfarne. For dem som går på malerkursene for viderekommende og erfarne gir det mulighet til å fortsette arbeidet da dette kurset begynner like etter at malekurset er ferdig.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell