Fødselsforberedelse med yoga og mental trening!Kursarrangør: Ditt Pusterom
Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Kirkeveien 59C, 1363 Høvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Klokken 18-19.15
Varighet: 8 kvelder

Velkommen til tilrettelagt kurs for deg som er gravid. I samarbeid med Helsehuset Ditt Pusterom, har Tonje og Tania laget et unikt tilbud for deg som er gravid. Vår intensjon er å gi deg en trygghet knyttet til fødselen og tiden etterpå.

Tania Morbech:
Tania er yogalærer og har fordypet seg i hvordan man kan bruke yoga, meditasjon, visualisering og mat for å skape balanse i eget liv. Hennes undervisning er myk, omsorgsfull og hun har en egen måte å invitere din oppmerksomhet inn i kroppen, og på de miraklene som utspiller seg der.

Tania vil gjennom dette kurset ha fokus på balansen mellom hvile og aktivitet, på hvordan du kan bevege kroppen for å støtte den gjennom graviditeten, fødsel og i barseltiden etterpå. Hun vil gi deg ulike yogaposisjoner som kan forberede kroppen til fødsel. I tillegg vil hun guide deg igjennom visualiseringer skapt for å knytte bånd mellom deg og ditt barn.

Tania bruker også krystall boller, musikk og sang i sine timer. I tillegg vil lydfilen fra «En God Fødsel» bli spilt av, og du vil få en rabatt på nettkurset «En God Fødsel».

Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga. Kurset er også nyttig for deg som har født barn tidligere og som nå venter barn på nytt.

Tonje Wessel Rummelhof:
Tonje er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling. Hun har jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler. Hun har holdt mange fødselsforberedende kurs, og skrevet to bøker. Først og fremst har hun et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening, og er en av gründerne av det nettbaserte kurset «En god fødsel». Til daglig jobber hun som kommunejordmor og som faglig rådgiver i helseoversikt.


Ved forespørsel vil Tonje og Tania holde fødselsforberedende kurs, med spesielt fokus på mental trening.