Flytelefoni - nettkursKursarrangør: Droneakademiet AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 4.490

Flytelefonisertifikatet gir deg rett til å snakke på flyradio. Flytelefonisertifikatet er et frittstående sertifikat som benyttes av dronepiloter og andre luftromsbrukere som flyr mikrofly, hang- og paraglider.

Droneakademiets kurs i flytelefoni tar deg igjennom luftfartstilsynets pensum (BSL C 5-2a) for flytelefonisertifikatet og forbereder deg til praktisk og teoretisk eksamen. Kurset er pedagogisk satt opp og inkluderer mange videoer og animasjoner. Animasjonen under er bare en av de mange videoene du vil finne i nettskolen.

Læring sikres ved nettbaserte leksjoner og innsendingsoppgaver via nettskolen. Når du har fullført alle oppgavene innenfor vårt kompetansenivå (80% riktig) kan du melde deg opp til gjennomgang og tentamen. Kurset er spesielt tilpasset droneoperatører, men passer også for luftsportsutøvere innen microflyging og hang/paragliding. Kursbok er inkludert i kurskostnaden.

På oppsummeringsdagen vil vi repetere pensum og besvare eventuelle spørsmål. Det vil bli en praktisk gjennomgang i bruk av radioutstyr og fraseologi.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i flytelefoni. Kurset passer også for luftsportsutøvere innen microflyging og hang / paragliding.

Forkunnskaper:
• Engelsk

Eksamen/sertifisering:
Oppmleding til teorieksamen i Flytelefoni:
Når du har bestått Luftfartstilsynets teorieksamen, tar du selv kontakt med en godkjent kontrollant. Den praktiske eksamen består av frasiologi og en engelsk språktest.