Flensearbeid resertifisering iht NS EN 1591-4Kursarrangør: TS Group
Sted: TS Porsgrunn
          Telemark, Porsgrunn / Brevik
Kursadresse: Versvikvegen 2, 3937 Porsgrunn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 3.700

Vi tilbyr resertifisering i flensearbeid. Målsettingen er å gi nødvendig kompetanse, både kunnskaper og ferdigheter til utførende ansvarlig person som skal demontere, montere og forspenne boltede forbindelser ihht EN 1591-4 kapittel 8.

Innhold:
Planlegging og forberedelse av arbeidet Gjennomgang av dokumenter. Demontering, rengjøring og inspeksjon, montering av pakninger, oppretting, tiltrekking av flenser, dokumentering og etterkontroll av følgende:
• ASME RTJ
• ASME RF / FF
• API
• NCF5 Compaktflens

Resertifiseringen er i henhold til NS EN 1591-4. Kurset gir kunnskap om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid på boltede forbindelser. Kurset er en kombinasjon av teori og praksis og avsluttes med en teoretisk test samt en praktisk test med sensor.

Målgruppe for kurset

Mekanikere, industrirørleggere, prosessteknikere, arbeidsledere, planleggere, lærlinger og lignende. Kandidaten må dokumentere å ha gjennomført kurs i flensearbeid (OLF retningslinje 118) og sertifiseringen må fortsatt være gyldig.

Eksamen / sertifisering

Studieform og avsluttende prøve. De grunnleggende kunnskapene I teori og praksis repeteres. Både teoretisk og praktisk test må bestås.

Vis flere tilsvarende kurs: