Fiskereiser til Tanzania - TigerfiskKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Utlandet, Tanzania
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Pris: 65.000

Vi tilbyr fiskereise til Tanzania etter tigerfisk. I 2017 fikk XXL Adventure gjennomføre testfiske i Tanzania, og nå kan du være med på moroa!! Tigerfisk er en brutal og sterk fisk! Ønsker du fisk i troféklassen, så er våre to elver i Tanzania det riktige målet.

Innhold:
Her får du mange tigerfisk opp mot 25 lbs, og vi vet det finnes større eksemplarer enn dette. På denne turen bor du i to forskjellige camper under uka, slik at du får besøkt begge elvene. Den ene campen har hytter, mens den andre er en taltcamp. Teltcampen er av den finere varianten, med dusj og toalett! Du spiser frokost og middag ved elvebredden, med jungelen rundt deg. Bare dette er verdt turen i seg selv. Fantastiske naturopplevelser står i kø!! Vi er de første fra Norge på denne destinasjonen - bli med du også!!

Som de første nordmenn som har vært der, kan vi nå tilby en helt fantastisk eventyr-reise etter tigerfisk i Tanzania. Ikke bare er fisket helt fantastisk, men opplevelsene ved å bo langs elven gir deg nærkontakt med alle dyrene og fuglene som lever i det som kalles «river jungle», altså den tette jungelen man finner langs elvene i Tanzania. Aper, flodhester, krokodiller og hundrevis av fuglearter lever her, og det gir en helt spesiell følelse å legge seg på natten og høre flodhester brøle om kapp med hyenenes skrik litt lenger vekk..

Tigerfisken er ikke så kjent for nordmenn, men den finnes flere steder på det afrikanske kontinentet. Problemet mange steder er at overfiske har ødelagt bestanden, og det er kun noen få plasser igjen der fisken fortsatt er stor, sterk og i mengder. I våre to elver har vi et samarbeid med grunneieren (som arrangerer vår jakt der), og det er «Tourette fishing» som tar seg av driften av fisket / guidingen. Dette er profesjonelle guider, som jobber verden rundt hele året når det ikke er sesong i Tanzania. Disse har fluer, fortommer og stenger til utleie dersom du ikke har kraftig nok utstyr med deg fra Norge, og du får kyndig hjelp under fisket dersom du trenger det.

Det er mye logistikk for å få til en slik tur, men med vårt opplegg blir du tatt godt hånd om hele veien etter at du har landet i Dar el Salaam. Vår sjåfør henter deg på flyplassen, og du blir transportert med sharterfly inn i bushen. All transport mellom campene foregår med solide safari-jeeper, og forflyttingen mellom campene er en safari-opplevelse i seg selv. Her kan man treffe på løver, bøfler, elefanter, og alle de andre store og små dyrene som lever i Tanzania.

I begge elvene er det tigerfisk som er hovedmålet, men det finnes noen få arter til. Yellowfish er en karpeart som fiskes med flue (vanlig ørretutstyr), og de tar både tørrfluer og små nymfer. Det finnes også flere arter malle, og disse tar av og til en flue selv om agn/haspel er den mest effektive metoden. 90% av fisket foregår fra båt, men enkelte steder kan vi også fiske fra land. Det er krokodiller og flodhester i elven, så det er strengt forbudt å vade uten å forhøre seg med guidene først om det er greit.

Tigerfisken er meget aggressiv, og når den er på hugget fisker man gjerne med poppere i overflaten. Ta derfor med både sykeliner og flyteliner når du kommer hit. Medium store stremaere og poppere er alt du trenger. NB! Alle som reiser med oss får tilsendt eget skriv om fluer og utstyr som vi har testet og vet fungerer bra i disse elvene. Viktige detaljer!!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker fiskereise til Tanzania etter tigerfisk

Kursmateriell

Under oppholdet er alle måltider og drikke inkludert, og all snacks som serveres mellom måltidene.

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.