Fiskereiser til India - LakshadweepKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Lakshadweep
          Utlandet, India
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 uke
Pris: 5.990 USD

Vi tilbyr fiskereiser til India. Lakshadweep ligger vest for sydspissen av India, og det er få steder igjen i verden som er så uberørt av mennesker som her! Mens Maldivene lenger sør er påvirket av turisme, er Lakshadweep og de mange ubebodde atollene lenger nord nesten helt uberørt.

Innhold:
Det finnes ingen steder å bo på de nordligste atollene, men vi har fått rettigheter til å ha en husbåt liggende der, slik at vi kan bruke den som en base og dra ut på dagsturer med 2 - 3 mindre båter når vi skal fiske. Arter som GT, bonefish, milkfish, humpback wrasse, trigger fish og mange andre arter lever her!

Vår samarbeidspartner Solid Adventures har testfisket dette området, og fått tillatelse til å reise ut med en husbåt, som blir oppholdsstedet vårt under uka. Her er det lugarer til alle, god mat og drikke, dusjer og toaletter, og du har samme komfort som på en lodge selv om standarden er litt enklere. Fordelen med denne husbåten er at du bor midt i fiskeområdet, og får ekstra lange fiskedager. Det har også sin sjarme å sitte utendørs og spise middag, mens man ser på solnedgangen i horisonten.

Hvis du vil oppleve et brutalt fiske litt utenom det vanlige, og sterke fiskearter som GT (Giant Trevally), bonefish, milkfish, bluefin trevally, wrasse og trigger fish, så er dette en fantastisk plass å fiske. I tillegg til de artene som lever på flatsen, langs korallrevene og rundt øyene, så er det gode muligheter for pelagiske arter som tunfisk, marlin og sailfish på dypet rett utenfor revkanten. Vi har stått på revet og fisket etter GT mens sailfish har hoppet rett utenfor oss..

Mange nordmenn har fisket det Karibiske havet etter bonefish, tarpon og permit, men dette er hakket mer brutalt. En GT (Giant Trevally) er veldig vanskelig å lande og krever kraftige stenger, tykke fortommer og solide kroker. De jager med voldsom aggresivitet langs revet og på flatsen, og vil gi deg en fight som fisken ofte vinner..

Fisket foregår fra åpne trebåter som er typiske for denne delen av India, eller ved vading til fots inne på flatsen. Det er opp til dere, hvilket fiskeredskap dere foretrekker, og hva som er best egnet i forhold til tidevann, strøm, vindstyrke osv. En fiskedag kan bestå av alt fra fluefiske på flatsen, haspel-popping langs revet, eller trolling og speed-jigging på litt dypere vann.

Det er ganske billig å fly til India (5.000 - 6.000,-), og vi hjelper deg med hele reisen dit selvfølgelig!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker fiskereise til India

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.