Fiskereiser til Costa RicaKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Bahia Rica
          Utlandet, Costa Rica
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Pris: 13.990

Vi tilbyr fiskereiser til Costa Rica. Ønsker du å oppleve et riktig eventyr? Omgitt av jungel med aper og papegøyer, nesten ingen mennesker, og et fantastisk fiske? Reis med XXL Adventure til Bahia Rica! Stedet ligger i en rolig bukt i Nicoyagulfen på den vakre vestkysten av Costa Rica.

Innhold:
Her blir en vekket av store flokker papegøyer og brøleaper som signaliserer starten på en ny dag. Gulfen fortsetter ut til det stor åpne Stillehavet hvor neste stopp er Hawaii! Det er gode fiskeplasser rett utenfor Bahía Rica og fisket kan starte nesten umiddelbart avhengig av hvilken art man er ute etter og hvordan tidevannet er. Kontinentalsokkelen på vestkysten er også smal, slik at det er kort vei ut til de næringsrike fiskeområdene hvor storfisken lurer. Det er en enorm variasjon av fiskearter i området, og her finner du mange av de mest spennende artene man kan fiske på.

Fra en 25 fots sportsfiskebåt som er guidet av en norsk marin biolog, fisker vi både etter store sterke sportsfisk som roosterfisk og sverdfisker, og etter matfisk som havabborer og Dorado. Sportsfisken blir alltid sluppet fri igjen. Den store overflateaktiviteten gjør fiskeopplevelsen enda større da vi til daglig ser store stimer fisk som spretter og jakter i overflaten. Det er heller ikke uvanlig å se skilpadder, hval, djevelrokker og delfiner.

Ønsker du å fiske etter Sailfish, Marlin, Roosterfish, Dorado, Jack’s, Tunfisk, forskjellige store havabborer, og mange andre utfordrende arter, så finner du her et enormt spennende fiske i minst like spennende omgivelser. Det er i dette området Hollywood spilte inn ”Jurassic Park”.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker fiskereise til Costa Rica

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.