Fiskereiser til Cook Islands - AitutakiKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Aitutaki
          Utlandet, Cookøyene
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 12 dager
Pris: 39.100

Vi har lenge sett etter en destinasjon med monster bonefish og store GT’s. Vær med oss på en sinnsyk reise du sent vil glemme! 12 netters opphold, 9 dager med guidet fiske etter store bonefish og GT + +, samt 3 dager ekstra til akkurat hva du vil.

Innhold:
Aitutaki atoll hører til Cook Islands, ligger sør i Stillehavet, og er en næringsrik atoll med et fiske ut av denne verden. Mange fiskere har fått opp øynene for tropisk fiske, og noen vil gå ett steg lenger. Vi har lenge sett etter en destinasjon med monster bonefish og store GT’s. Problemet med mange av disse destinasjonene er at de ligger langt unna Norge, og gjerne koster 60.000 for 6 dagers fiske, og da er ikke fly inkludert. Nå har vi funnet en destinasjon som kan passe for deg! Aitutaki!

Vær med oss på en sinnsyk testreise du sent vil glemme! 12 netters opphold, 9 dager med guidet fiske etter store bonefish og GT + +, samt 3 dager ekstra til akkurat hva du vil. De 9 guidede fiskedagene er 7 dager etter GT og bonefish etc, og 2 dager med «bluewater». Tunfisk, Sailfish, GT, Wahoo, Dorado og andre spennende arter. Aitutaki atoll kan tilby et fiske ut av denne verden. Aitutaki atollen tilhører Cook Islands og er et helt unikt og næringsrikt økosystem sør i Stillehavet.

Her har du veldig gode muligheter til å lande bonefish og GT i troféstørrelser! Dette er ikke en destinasjon for de som ønske mange bonefish hver dag, men for de som er på «troféjakt». Bonefish inne i lagunen har en snittstørrelse på 7 - 8 lbs, men det finnes godt med individer på 14 - 15 lbs og større, så din drøm om monster-bonefish kan veldig fort realiseres her. Det er ikke mange destinasjoner i verden som kan markedsføre slike bonefish, og i tillegg dokumentere det! GT opp mot 90 lbs svømmer inne på de samme flatsene som bonefishen, så en #12 -stang med popper bør helt klart være med ut.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker fiskereise til Aitutaki - Cook Islands

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.