Fiskereiser med fluefiske i SloveniaKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Utlandet, Slovenia
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 dager
Pris: 8.990

Er du fluefisker og drømmer om små og mellomstore krystallklare elver i vakker natur, med stor regnbueørret, brunørret, harr og marmorata-ørret? Vi kan nå tilby deg en reise til en destinasjon de fleste nordmenn ikke kjenner til, også kalt: Europas svar på New Zealand.

Innhold:
Like klare elver, stor fisk og frodig natur, bare 3 timer fra Oslo! De næringsrike elvene har gode klekkinger, og de største fiskene setter fiskeren på en prøve akkurat slik det bør være! De som besøker dette området ønsker å reise tilbake år etter år, for dette er virkelig et paradis for fluefiskeren. Oppholdet er på 7 dager, med 6 dagers fiske. Hver gruppe får med seg egen guide, og guidene er virkelig dyktige!

Du blir tatt med til de beste plassene, som du aldri hadde funnet på egenhånd. Det er mer enn 8 elver innen en kort radius i dette området, og guiden vet akkurat hvor man skal dra under de forskjellige forholdene. Dette er gull verdt, og du vil ikke bruke dyrebar fisketid på leting. Man ser mye fisk i de krystallklare elvene, men ofte trenger man litt tilvennnig og tips fra guidene for å lure de virkelig store.

Her kan harren bli opp til 3 kg, og det er muligheter for regnbuer opp mot 5 - 6 kg. Mange er også ute etter den sjeldne marmorata-ørreten, og det finnes virkelig store eksemplarer av arten i disse elvene. Det finnes også brunørret her, så variasjonen er stor. Ikke det letteste fisket i verden - men det er akkurat slik vi vil ha det!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker fiskereise med fluefiske i Slovenia

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.