Fiskereiser - Laksefiske i Alaska - AlagnakKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Alaska - Katmai Nasjonalpark, og elven Alagnak
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Pris: 46.500

Vi tilbyr laksefiske i Alaska - Alagnak. Vår nye Alaska-destinasjon ligger inne i selveste Katmai Nasjonalpark, og elven Alagnak har den største bestanden av både bjørn og laks i Alaska! Bjørnene er der av samme årsak som oss - den vanvittige store oppgangen av de 5 lakseartene!

Innhold:
I denne elven går det opp over 2 millioner av rødlaks (sockeye) alene, og da har vi ikke regnet med de 4 andre lakseartene enda, som kanskje er mer verdsatt av sportsfiskere. Det er nemlig store mengder kongelaks (Kings), sølvlaks (Silver), pukkellaks (Pinks) og Chum (Dog salmon), alle til forskjellige tider av sommeren. Til sammen over 4 millioner fisk som går opp denne elven. Elven er også kjent som en av de beste elvene i Alaska for stor ørret (Rainbow), harr og røye (Dolly Varden), og vi har innsjøer like ved campen som huser gjedde.

Denne destinasjonen gir en skikkelig «Alaska-feeling». Elven renner gjennom et flatt tundra-landskap omgitt av fjell, og vi kan fiske helt fra munningen der elven møter havet til de store sjøene helt øverst i vassdraget, nærmere fjellene. To fiskere deler en guide og båt med vannjet-motor for rask og enkel fremkommelighet. Disse guidene har opp til 20 års erfaring fra elven, og de vet akkurat hvilken del av elven de forskjellige artene er under de forskjellige forholdene, og tiden på året. Du kan derfor fiske mange forskjellige arter på en dag - det er bare å si hva du ønsker til guiden.

Lodgen er meget veldrevet, og hele familien som eier den er delaktige i driften. I tillegg er det kokker og guider som alltid er tilgjengelige hvis du lurer på noe. Det serveres nydelig mat, og snacks mellom måltidene, og skulle du få lyst på nattmat er det et kjøleskap i lodgen som alltid har litt mat og iskald øl tilgjengelig. Elven er akkurat så bred og grunn som vi ønsker den, og selv de dypeste hølene er lett å fiske av med både flue og haspel.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å oppleve laksefiske i Katmai Nasjonalpark, og elven Alagnak

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.