Fiskereiser - Laksefiske i AlaskaKursarrangør: XXL Adventure AS
Sted: Alaska - Chunilna Creek
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Pris: 26.300

Vi tilbyr laksefiske i Alaska. Reis med oss til Chunilna Creek, en av de beste elvene i hele Alaska! Denne elven er vår Alaska-guide’s favorittelv. Vi har fått lov til å ta med våre kunder til guidens hytte langt oppe i elva, for å fiske laks og ørret.

Innhold:
Elva huser bl.a STOR kongelaks, sølvlaks, ”pink salmon”,”dog salmon”,”red salmon”, regnbueørret, Dolly Varden (røye), og harr. Du fisker i 6 dager, og du bor bare 10 meter fra elvebredden, ved den beste kulpen i elva. Du befinner deg i bjørneland, med båt eller føttene som eneste fremkomstmiddel, og du vil garantert få naturopplevelser og minner for resten av livet. Vi tilbyr gode priser på dette fisket, så vær tidlig ute med bestillingen for å få plass!!

Alaska er viden kjent for sitt enormt gode fiske, men ikke alle elvene er like stabile og artsrike. Elven vi bruker holder 5 forskjellige laksearter, og disse kommer opp i elven på forskjellige tider av året. I tillegg har vi stasjonær regnbueørret, Dolly Varden (røye) og harr, så det finnes alltid fiskearter å fiske på. Kulpen utenfor hytta er en av de beste kulpene i hele elva, så her trenger man ikke gå langt for å ha et godt fiske. Ellers kan man fiske langt oppover og nedover i elven, eller bli fraktet opp til en av sideelvene i Talkeetnavassdraget.

Dette avtaler dere bare med guiden der borte under fisket. Det kommer ut en liten kildeelv ved hytta, så selv om elven skulle være farget, vil det være klart vann ved kulpen utenfor hytta. Dette er med på å gjøre fisket enda sikrere, og det skal ekstremt mye til før elva blir ufiskbar. Et stykke ovenfor hytta går grensen for laksefisket, men man kan fiske regnbueørret så langt du vil oppover elva. Fisket er stengt midt på natta. Oppholdet er én uke fra lørdag til lørdag (hjemme søndag). Vi kan også ta firmagrupper opp til 20 personer.

Sesongen for hver art kan variere litt fra år til år, og Pink Salmon (pukkellaks) kommer bare hvert 2. år (2013, 2015, 2017 etc). Kongelaksen kommer vanligvis opp elven litt før St.hans. Det er kun lov til å fiske aktivt etter den t.o.m. 13. juli, og den skal da settes varsomt tilbake. Etter denne datoen skal det ikke fiskes målrettet etter Kongelaksen, og den må settes pent tilbake dersom du får den som bifangst! Guiden tar hvert år eksemplarer på 25 - 30 kg frem til 13. juli, med personlig beste på ca. 35 kg!

Enkelte er kun ute etter de store regnbueørretene, og det er tatt feite regnbuer på opp til 75 cm i denne elva. Dette fisket er ofte best tidlig på sommeren før laksen kommer, og sent på sesongen, men det tas jevnlig regnbuer på 2 - 3 kg (og større) midt i sesongen. Sent på sesongen kan man finne regnbua stående rett bak laksen i elva. Vi kan også benytte en annen sideelv der regnbuefisket er godt. Elva har mange grunne områder, så her kan man fiske med både flue og spinner / sluk / wobbler.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å oppleve laksefiske i Alaska

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.