Firmatur, kick-off og teambuilding utenom det vanligeKursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Sjoa
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Se hjemmeside
Varighet: 2 dager
Pris: 2.990

Overveier dere firmatur, kick-off eller teambuilding som gjerne må være en uforglemmelig opplevelse for deltakerne? Hvorfor ikke la Heidal Rafting arrangere firmatur, kick-off eller teambuilding for firmaets ansatte?

Firmaer består jo som oftest av forskjellig typer mennesker. Noen har prøvd alt før, mens andre er ferske på det meste. Heidal Rafting har lang erfaring i å skreddersy opplegg for firmatur, kick-off og teambuilding. Vi kan tilby aktiviteter og opplegg som passer alle.

Er dere på utkikk etter utradisjonell og artig kick-off, teambuiding eller bare en vellykket firmatur bør dere ta en tur til oss. Rafting er i seg selv en aktivitet der dere bygger lagånden. Alle må arbeide sammen for å få raftingflåten til å gå riktig. Med andre ord en opplagt aktivitet for både kick-off, teambuilding eller en firmatur uten om det vanlige. Heidal Rafting gjør det enkelt å forberede en firmatur, kick-off eller teambuilding som vil styrke sammenholdet og fellesskapet.


Her er et forslag på et opplegg som vi har kjørt for mange firma med stor suksess.

Firmatur, kick-off og teambulding – Juv/Rafting

Her bor dere hos oss i nye 2 eller 4-sengs rom med bad, får alle måltider servert og kan egentlig bare nyte oppholdet. Første dagen tar vi dere med på en oppdagelsesferd i f.eks. Veo-juvet i Sjodalen, hvor det blir svømming i stryk, hopping i kulper, kanskje rappellering og andre delaktiviteter. Vi tilpasser turen til gruppen, og det er mulig å gå utenom det man ikke har lyst til. På ettermiddagen kan dere om ønskelig legge inn en faglig bit.

Den andre dagen blir det dagstur rafting gjennom Heidal, sprut og moro i Sjoa. Har du spørsmål vedrørende firmatur, kick-off eller teambuilding er det bare å ta kontakt. Vi garanterer deg en uforglemmelig opplevelse enten det er firmatur, kick-off eller teambuilding.I samarbeid med Wadahl Hotell tilbyr vi svært gode kurs & konferanse-fasiliteter. Planlegger dere noe slikt bør dere ta en titt på Wadahl Hotell på Gålå eventuelt Fossheim Hotell.
Har dere spørsmål vedrørende firmatur, kick-off eller teambulding er det bare å ta kontakt. Velkommen på firmatur, kick-off og teambuilding hos Heidal Rafting.

Målgruppe for kurset

Alle som har lyst.

Kursmateriell

Prisen er pr. person.

Vi holder alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.